Puzzle Disney Cenuşăreasa Educa 80 piese de la 5 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii cu motv Cenușăreasa. Motivul acestui puzzle pentru copii este basmul popular de la Disney-Cenușăreasa. Cenușăreasa a fost o fată obșinuită, care a devenit peste noapte o prințesă din povești. Puzzle-ul pentru copii poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la 5 ani. 

Dimensiunea imaginii după asamblare este 40*28 cm. Puzzle-ul conține 80 de piese. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din carton de înaltă calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 5 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni40*28 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese puzzle80
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...