Puzzle Panorama Căţeluşi în coş Educa 1000 de piese de la 12 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți are ca motiv Căţeluşi în coş. Puzzle-ul panoramic ilustrează opt pui de labrador cu păr scurt, care se află într-un coș mare și larg. Pachetul conține 1000 de piese. Prin aranjarea pieselor puzzle-ului pentru cei mari, la locul potrivit se va forma o imagine. Elementele puzzle-ului s-a fabricat din material de calitate şi corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, este sigur atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Asamblat, puzzle-ul pentru copii şi adulţi redă imagini uimitoare cu diferite motive și anume sculpturi faimoase, scene, fotografii despre animale şi obiecte, sau motive din filme.

Unele piese s-au fabricat într-o mărime mai mare pentru o asamblare mai ușoară.Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete. Imaginea de calitate excepţională şi cu un design minunat străluceşte în culori deschise şi autentice. După asamblare, puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, capacitatea de observare și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit chiar de la 12 ani

Mărimea imaginii după asamblare este de 96*34 cm. Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79

Descriere tehnică

Vârstăde la 12 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni96*34 cm
Dimensiunile ambalajului37*24*5,5 cm
Piese de puzzle1000
Note+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...