Puzzle Genuine Căţei labrador Educa 500 de piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii şi adulţi cu motivul Căţeluşi Labrador. Pe, puzzle se pot vedea 5 cățeluși de labrador, care privesc de pe un trunchi de copac căzut. Ambalajul conţine 500 piese de puzzle. După asamblarea puzzle-ului pentru cei mari se va forma o imagine completă. Piesele puzzle-ului s-au fabricat din material de înaltă calitate. Acesta corespunde standardelor de siguranţă, astfel că, este sigur atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Acest puzzle este destinat copiilor și adulților și conține ilustrații interesante. Unele piese s-au fabricat într-o mărime mai mare pentru o asamblare mai ușoară.

Ambalajul conţine un lipici special, Fix Puzzle, cu, care după asamblarea puzzle-ului pentru copii şi adulţi, acesta se poate fixa şi se poate atârna chiar şi pe, perete. Imaginea asamblată este de calitate excepțională și datorită culorilor autentice arată bine pe, perete. Imaginea asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginația, îndemânarea, atenţia la detalii și concentrarea. Puzzle-ul este potrivit de la 11 ani.  Mărimea imaginii după asamblare este de 48*34 cm.

Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative. Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni48*34 cm
Dimensiunile ambalajului33,5*23,5*4,5 cm
Piese de puzzle500
Note+ Adeziv pentru Puzzle Fix
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...