Puzzle Casita en el Lago Educa 5000 piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți cu motivul Casita en el Lago de la producătorul spaniol Educa este un cadou ideal pentru toți iubitorii de puzzle, care va începe să asambleze o poză cu o casă frumoasă lângă lac. Pachetul conține 5000 de piese. După asamblare, formează o singură imagine. Puzzle-urile sunt realizate din materiale de calitate superioară. Îndeplinesc standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii și adulți.

După asamblare puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Joaca cu puzzle-ul este un mod foarte distractiv de a petrece timpul pentru întreaga familie sau în compania prietenilor. Puzzle-ul este o jucărie populară în întreaga lume, are un efect pozitiv asupra dezvoltării imaginației, concentrării și a găndirii logice. Puzzle-ul este recomandat pentru copii de la vârsta de 11 ani, dar și pentru adulți. Educa s-a specializat în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din setul dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni157*107 cm
Piese de puzzle5000
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...