Puzzle din carton Zâne Educa 2x100 piese

Detalii privind produsul

Puzzle din carton cu motiv Zâne. Motivul acestui puzzle pentru copii este desenul animat popular zâne unde ne întâlnim cu zâna Clopoțica și prietenele ei. Clopoțica este o zână frumoasă, dar mai ales foarte curioasă, iar acum curiozitatea o va aduce în probleme. Dar totul va fi întotdeauna rezolvat - prietenii o vor ajuta. 

Puzzle-ul  conține 200 de piese, câte 100 de piese pentru fiecare imagine. După asamblare puzzle-ul pentru copii formează două imagini. Puzzle-ul este realizat din carton de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos popular. Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. 

Puzzle-ul din carton poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile pentru copii sunt potrivite pentru categoria de vârstă de la 5 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 40*28 cm. 

EDUCA s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Compania EDUCA oferă numeroase puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți, care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni40*28 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Piese de puzzle200
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...