Puzzle Cal alb Educa cu 500 de piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motiv Cal alb. Motivul acestui puzzle este un cal alb, care galopează la poalele muntelui, pe un gazon verde frumos. Ambalajul de puzzle conține 500 de piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine.  Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii și adulți sunt lipite cu imagini frumoase și vesele cu motiv fabulos preferat.  Piesele individuale ale puzzle-ului pentru copii sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. De asemenea este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa după asamblare puzzle-urile pentru copii și adulți și pentru a-l atârna pe, perete. 

Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice. Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârsta de la 11 ani. Dimensiunea imaginii asamblate este de 48*34 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative.

Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă,  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă EDUCA, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni48 x 34 cm
Piese de puzzle500
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...