Puzzle Cai de alergat Educa 500 piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți cu motiv Cai de alergat. Motivul acestui puzzle sunt trei cai, care aleargă în galop peste un pârâu de munte. Unul dintre ei este maro deschis, unul maro închis, iar ultimul este negru. Ambalajul de puzzle conține 500 de piese. După asamblare puzzle-ul formează o imagine. Puzzle-urile sunt realizate din material de calitate. Acestea respectă standardele de siguranță-sunt sigure pentru copii și adulți. Acest puzzle pentru copii și adulți este acoperit cu imagini interesante. Piesele individuale ale puzzle-ului sunt de o dimensiune mai mare pentru pentru a permite o manipulare mai ușoară. De asemenea este inclus și un lipici special Fix Puzzle, care poate fi folosit pentru a fixa după asamblare puzzle-urile pentru copii și adulți și pentru a-l atârna pe, perete. 

Imaginea are o calitate foarte bună, un design frumos cu, culori luminoase și autentice. Puzzle-ul poate fi din nou dezasamblat și depozitat în cutie. Joaca cu acest puzzle dezvoltă într-un mod corespunzător imaginația, fantezia și abilitățile manuale ale copiilor, crește atenția la detalii și concentrarea. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârsta de la 11 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este 48*34 cm. Educa s-a specializat în primul rând pe fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. Printre oferta firmei Educa se află numeroase puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă  care cu siguranță nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. 

La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese.  Nu trebuie să vă faceți griji că, puzzle-ul dumneavoastră va fi incomplet. Acesta este un serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni48*34 cm
Dimensiunile ambalajului33,5*23*4,5 cm
Piese de puzzle500
Note+ Fix Puzzle lepidlo
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...