Puzzle din burete spumă Mijloace de transport Lee Chyun 6 bucăţi

Detalii privind produsul

Puzzle din burete spumă pentru copii cu motivul Mijloace de transport. Puzzle-ul conține bucăți de puzzle din burete spumă de, diferite culori,în formă pătrată. În pătrate se află diferite mașinuțe colorate, vapoare și vehicule zburătoare, pe care se pot scoate din acesta. 

Ambalajul puzzle-ului din burete spumă conține 6 bucăți. Puzzle-ul s-a fabricat din materie de bază de calitate. Acesta corespunde cerințelor de siguranță-este sigur atât pentru copii, cât și pentru adulți. Unele bucăți ale puzzle-ului sunt de, dimensiune mai mare pentru o manipulare mai ușoară. 

După asamblare puzzle-ul se poate dezasambla din nou și așeza înapoi în geanta transparentă cu fermoar astfle că, se poate depozita ușor. În timp ce copilașul se joacă cu puzzle-ul i-i se dezvoltă potrivit fantezia, imaginația și abilitățile sale manuale, mai mult își dezvoltă concentrarea și simțul față de detalii. Puzzle-ul s-a fabricat pentru cei mai mici copii cu, care copii își dezvoltă și motorica fină. Puzzle-ul este recomandat de la vârsta de 3 ani. Dimensiunea bucăților de puzzle este de 30*30 cm, grosimea 1,4 cm-astfel că, acestea sunt greu de pierdut. 

Copilașul se poate juca cu acestea și în vană-puzzle-ul cu apă din burete spumă se va lipi bine pe faianță. De asemenea se pot folosi la joacă ca și covor de joacă stând pe sol. Puzzle-ul din burete spumă este impermeabil, se poate curăța ușor.

LEE Chyun s-a specializat mai ales pe fabricarea puzzle-urilor din burete spumă. Printre ofertele LEE Chyun se află multe puzzle-uri colorate din burete spumă pentru copii.  

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni30*30*1,4 cm
NoteNon-toxic. Formamide free.
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...