Puzzle din burete Pop Out Animals Lee Chyun 6 piese 30*30*1,4 cm

Detalii privind produsul

Puzzle-ul Lee Pop Out Animals din burete este o jucărie minunată şi foarte interesantă pentru copii de la vârsta de 3 ani. Motivul de animale care trăiesc în savană este doar un lucru, care este interesant în legătură cu această jucărie. În pachet se află în total 6 piese, care au o dimensiune de 30*30 cm şi o grosime de 1,4 cm, astfel vor forma sub funduleţul micuţilor un covor confortabil şi moale de joacă. Pe lângă acesta puzzle-ul conţine 12 bucăţi de animale, care pot fi scoase din bucăţile de puzzle. Copiii, cu acest puzzle, îşi întăresc abilităţile motrice fine, vor face cunoştinţă cu componentele decupate de animale şi vor învăţa denumirile animalelor.

Datorită dimensiunilor mari ale puzzle-ului, acesta va forma un covor de joacă, care va putea deveni bijuteria camerelor fetiţelor şi băieţilor. Copiii vor face cunoştinţă cu formele şi culorile. Puzzle-ul se achiziţionează într-o geantă practică cu fermoar, astfel în camera de copii va fi curat, nu vor mai fi piese de puzzle împrăştiate. Jocul cu puzzle are un efect nu numai benefic asupra dezvoltării fizice, dar şi asupra dezvoltării mentale. Prin asamblarea pieselor micuţii îşi vor dezvolta abilităţile de mişcare şi abilităţile motrice fine, în momentul în care încearcă să potrivească unele piese.

Mai presus cu acest puzzle, copilul va putea cunoaşte animalele şi se dezvoltă gândirea lui logică şi viziunea spaţială. Lee produce produse de calitate pentru cei mici la un preţ rezonabil. Puzzle-urile din burete pentru copii sunt realizate în Taiwan și sunt fabricate din materiale de calitate, îndeplinesc regulile stricte de siguranță ale UE, de asemenea sunt etichetate cu simbolul calității Formamide-Free, făcându-vă absolut sigur și netoxic pentru băieții și fetele dvs. Piesele individuale de puzzle se potrivesc perfect și îl puteți lua cu ușurință oriunde. Producătorul Lee este un producător de puzzle-uri atemporale pentru copii, cu diferite modele care dezvoltă imaginația copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni30*30*1,4 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteNon-toxic. Formamide free.
Culoareagalben
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...