Puzzle din burete Pop out - Animale Lee Chyun 6 bucăţi

Detalii privind produsul

Puzzle-ul din burete spumă pentru copii Pop out - cu motiv Animale. Motivele puzzle-ului sunt bucăţi din burete spumă de diferite culori, în formă pătrată. În pătraţi se află diferite animale colorate, care se pot scoate din acestea.

Ambalajul puzzle-ului din burete spumă conține 6 bucăți. Puzzle-ul s-a fabricat din materie de bază de calitate. Acesta corespunde cerințelor de siguranță-este sigur atât pentru copii, cât și pentru adulți. Unele bucăți ale puzzle-ului sunt de, dimensiune mai mare pentru o manipulare mai ușoară. 

După asamblare puzzle-ul se poate dezasambla din nou și așeza înapoi în geanta transparentă cu fermoar astlel că, se poate depozita ușor. În timp ce copilașul se joacă cu puzzle-ul i-i se dezvoltă potrivit fantezia, imaginația și abilitățile sale manuale, mai mult își dezvoltă concentrarea și simțul față de detalii. Puzzle-ul s-a fabricat pentru cei mai mici copii cu, care copii își dezvoltă și motorica fină. Puzzle-ul este recomandat de la vârsta de 3 ani. Dimensiunea bucăților de puzzle este de 30*30 cm, grosimea 1,4 cm-astfel că, acestea sunt greu de pierdut. 

Copilașul se poate juca cu acestea și în vană-puzzle-ul cu apă din burete spumă se va lipi bine pe faianță. De asemenea se pot folosi la joacă ca și covor de joacă stând pe sol. Puzzle-ul din burete spumă este impermeabil, se poate curăța ușor.

LEE Chyun s-a specializat mai ales pe fabricarea puzzle-urilor din burete spumă. Printre ofertele LEE Chyun se află multe puzzle-uri colorate din burete spumă pentru copii.  

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni30*30*1,4 cm
NoteNon-toxic. Formamide free.
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...