Puzzle din burete Numere şi semne Lee Chyun 28 bucăţi

Detalii privind produsul

Puzzle-ul din burete pentru copii are motiv de Numere şi semne. Motivele puzzle-ului au diferite culori şi sunt piese pătrate din burete. În pătrăţele se află diferite numere şi semne colorate, care sunt decupabile. Pachetul de puzzle din burete conţine 28 piese. Puzzle-ul este fabricat din material de calitate. Se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă - este sigur pentru copii şi pentru adulţi în acelaş timp. Unele piese ale puzzle-ului au dimensiuni mai mari pentru o manipulară mai uşoară.

După asamblare, puzzle-ul poate fi dezasamblat din nou şi depozitat în geanta transparentă cu fermoar, astfel poate fi stocat cu uşurinţă. În timp ce copilul se joacă cu puzzle-ul se dezvoltă fantezia, imaginaţia şi abilităţile manuale ale lui. Copilul în timpul jocului îşi dezvoltă concentraţia şi simţul detaliilor. Puzzle-ul este fabricat pentru cei mai mici copii, cu ajutorul căruia se dezvoltă şi motricitatea fină a micuţilor. Puzzle-ul este recomandat de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile pieselor de puzzle sunt 15*15 cm, au o grosime de 1,4 cm - astfel sunt greu de pierduţi.

Copilul se poate juca cu ele chiar şi în timpul băii - puzzle-ul umed din burete se aderă bine la faianţă. Pot fi folosite şi pentru covor de joacă, când micuţul stă pe jos. Puzzle-ul din burete este impermeabil şi curăţarea lui este foarte simplă. Lee Chyun se axează mai ales asupra puzzle-urilor din burete. În oferta companiei Lee Chyun puteţi găsi numeroase puzzle-uri frumoase şi colorate din burete.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni15*15*1,4 cm
NoteNon-toxic. Formamide free.
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...