Puzzle din burete Dinozaur Lee Chyun 54 piese 60*90*1,2 cm

Detalii privind produsul

Puzzle-ul Lee Dinozaur din burete este o jucărie splendidă pentru copii de la vârsta de 3 ani. Motivul de dinozaur este foarte plăcut în rândul copiilor, chiar din acest motiv această jucărie care prezintă lumea dinozaurilor va deveni un cadou ideal pentru cei mici. Are dimensiuni de 60*90 cm şi o grosime de 1,4 cm, astfel vor forma sub funduleţul micuţilor un covor confortabil şi moale de joacă. Puzzle-ul de copii este compus din 54 de piese, au dimensiuni mai mari, astfel încât copilul să poată manipula piesele şi să îşi dezvolte abilităţile motrice şi abilităţile manuale.

Datorită dimensiunilor mari ale puzzle-ului, acesta va forma un covor de joacă, care va putea deveni bijuteria camerelor fetiţelor şi băieţilor. Copiii vor face cunoştinţă cu formele şi culorile. Puzzle-ul se achiziţionează într-o geantă practică cu fermoar, astfel în camera de copii va fi curat, nu vor mai fi piese de puzzle împrăştiate. Jocul cu puzzle are un efect nu numai benefic asupra dezvoltării fizice, dar şi asupra dezvoltării mentale. Prin asamblarea pieselor micuţii îşi vor dezvolta abilităţile de mişcare şi abilităţile motrice fine, în momentul în care încearcă să potrivească unele piese.

Mai presus cu acest puzzle, copilul va putea cunoaşte lumea dinozaurilor şi se dezvoltă gândirea lui logică şi viziunea spaţială. Lee produce produse de calitate pentru cei mici la un preţ rezonabil. Puzzle-urile din burete pentru copii sunt realizate în Taiwan și sunt fabricate din materiale de calitate, îndeplinesc regulile stricte de siguranță ale UE, de asemenea sunt etichetate cu simbolul calității Formamide-Free, făcându-vă absolut sigur și netoxic pentru băieții și fetele dvs. Piesele individuale de puzzle se potrivesc perfect și îl puteți lua cu ușurință oriunde. Producătorul Lee este un producător de puzzle-uri atemporale pentru copii, cu diferite modele care dezvoltă imaginația copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni60*90*1,2 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteNon-toxic. Formamide free.
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...