Puzzle din burete Dolphin - Delfini Lee Chyun 54 bucăţi 60*90*1,2 cm

Detalii privind produsul

Puzzle-ul Lee Chyun, cu imprimare vopsită cu delfini, este moale şi sigur, are dimensiuni de 60x90 cm şi o grosime de 1,2 cm, deci piesele nu se vor pierde. Datorită imprimării realistice cu lumea mării şi cu delfini mari, va deveni jucăria favorită a micuţilor. După asamblare, puzzle-ul poate fi dezasamblat din nou pe piese şi se va putea depozita în gentuţa cu fermoar, astfel stocarea acestuia este foarte practică. Puzzle-ul din burete conţine 54 de piese. Puzzle-ul se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă - este sigur pentru copii şi pentru adulţi.

Puzzle-ul este fabricat din material de calitate. Cu acest puzzle, jocul are un efect pozitiv asupra fanteziei, imaginaţiei, îndemânării, abilităţilor de observare şi asupra concentraţiei la copii. După asamblare micuţii vor putea juca confortabil pe covorul din burete, sau poate fi folosit şi ca un protector pe care se pot aşeza micuţii, dacă se joacă pe jos. Sunt impermeabile şi curăţarea lor este foarte simplă. Este ideal de la vârsta de 3 ani

Puzzle-urile din burete pentru copii sunt realizate în Taiwan și sunt fabricate din materiale de calitate, îndeplinesc regulile stricte de siguranță ale UE, de asemenea sunt etichetate cu simbolul calității Formamide-Free, făcându-vă absolut sigur și netoxic pentru băieții și fetele dvs. Piesele individuale de puzzle se potrivesc perfect și îl puteți lua cu ușurință oriunde. Producătorul Lee este un producător de puzzle-uri atemporale pentru copii, cu diferite modele care dezvoltă imaginația copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni60*90*1,2 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteNon-toxic. Formamide free.
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...