Puzzle din burete Dinozaur pătrate Lee Chyun 16 bucăţi 15*15*1,2 cm

Detalii privind produsul

Puzzle-ul din burete pentru copii are motiv de Dinozaur. Motivele puzzle-ului au diferite culori şi sunt piese pătrate din burete. În pătrăţele se află diferite dinozauri preistorici coloraţi, care sunt decupabili. Pachetul de puzzle din burete conţine 16 piese. Puzzle-ul este fabricat din material de calitate. Se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă - este sigur pentru copii şi pentru adulţi în acelaşi timp.

Unele piese ale puzzle-ului au dimensiuni mai mari pentru o manipulară mai uşoară. După asamblare, puzzle-ul poate fi dezasamblat din nou şi depozitat în geanta transparentă cu fermoar, astfel poate fi stocat cu uşurinţă. În timp ce copilul se joacă cu puzzle-ul se dezvoltă fantezia, imaginaţia şi abilităţile manuale ale lui. Copilul în timpul jocului îşi dezvoltă concentraţia şi simţul detaliilor. Puzzle-ul este fabricat pentru cei mai mici copii, cu ajutorul căruia se dezvoltă şi motricitatea fină a micuţilor. Puzzle-ul este recomandat de la vârsta de 3 ani.

Dimensiunile pieselor de puzzle sunt 15*15 cm, au o grosime de 1,2 cm - astfel sunt greu de pierduţi. Copilul se poate juca cu ele chiar şi în timpul băii - puzzle-ul umed din burete se aderă bine la faianţă. Pot fi folosite şi pentru covor de joacă, când micuţul stă pe jos. Puzzle-ul din burete este impermeabil şi curăţarea lui este foarte simplă.

Puzzle-urile din burete spumă și piesele laterale se fabrică din materii de bază de calitate în Taiwan, care nu dăunează sănătății copiilor, corespund standardelor europene stricte. Puzzle-urile din burete spumă sunt marcate cu calificarea Formamide-Free astfel că, băiețelul sau fetița dumneavoastră își îmbogățește setul cu produse fără elemente dăunătoare. Unele elemente puzzle din burete spumă se pot asambla perfect, îl veți putea duce cu dumneavoastră oriunde porniți la drum. Producătorul Lee Chyun fabrică timp de mulți ani diferite puzzle-uri din burete spumă pentru copii, care dezvoltă potrivit fantezia copiilor. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni15*15*1,2 cm
ObservaţieNon-toxic. Formamide free.
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...