Puzzle din burete Animale de fermă Lee Chyun 6 bucăţi

Detalii privind produsul

Puzzle-ul din burete pentru copii are motiv de Animale de fermă. Motivele puzzle-ului au diferite culori şi sunt piese pătrate din burete. În pătrăţele se află diferite animale colorate, de ex. un cocoş sau o raţă, care sunt decupabile. Pachetul de puzzle din burete conţine 6 piese. Puzzle-ul este fabricat din material de calitate. Se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă - este sigur pentru copii şi pentru adulţi în acelaş timp. Unele piese ale puzzle-ului au dimensiuni mai mari pentru o manipulară mai uşoară.

După asamblare, puzzle-ul poate fi dezasamblat din nou şi depozitat în geanta transparentă cu fermoar, astfel poate fi stocat cu uşurinţă. În timp ce copilul se joacă cu puzzle-ul se dezvoltă fantezia, imaginaţia şi abilităţile manuale ale lui. Copilul în timpul jocului îşi dezvoltă concentraţia şi simţul detaliilor. Puzzle-ul este fabricat pentru cei mai mici copii, cu ajutorul căruia se dezvoltă şi motricitatea fină a micuţilor. Puzzle-ul este recomandat de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile pieselor de puzzle sunt 15*15 cm, au o grosime de 1,2 cm - astfel sunt greu de pierduţi.

Copilul se poate juca cu ele chiar şi în timpul băii - puzzle-ul umed din burete se aderă bine la faianţă. Pot fi folosite şi pentru covor de joacă, când micuţul stă pe jos. Puzzle-ul din burete este impermeabil şi curăţarea lui este foarte simplă. Lee Chyun se axează mai ales asupra puzzle-urilor din burete. În oferta companiei Lee Chyun puteţi găsi numeroase puzzle-uri frumoase şi colorate din burete.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaTaiwan
Dimensiuni15x15x1,2 cm
NoteNon-toxic. Formamide free.
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...