Puzzle Barcelona View from Park Guell Educa 1000 piese și lipici Fix puzzle de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru adulți și copii cu motivul Barcelona View from Park Guell de la producătorul spaniol Educa, va distra toți iubitorii de puzzle. Ambalajul conţine 1000 de piese. După asamblare acesta va reda o imagine foarte frumoasă. Puzzle-ul este fabricat din material de calitate. Îndeplinesc cele mai stricte standarde - fiind fiabile pentru copii și adulți. În pachet este inclus și un lipici special Fix, datorită căruia puteți lipi puzzle-ul, înrăma şi pune pe, perete.

Imaginea asamblată se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Asamblarea puzzle-ului este o activitate foarte populară în întreaga lume şi este o distracţie minunată atât individual, cât şi cu întreaga familie. În timpul asamblării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea și totodată îşi va exersa atenția și concentrarea la detalii. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la 11 aniEduca se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor educative.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle. La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza pieselor care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul va fi întotdeauna întreg. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...