Puzzle Around the world Educa 42000 piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Around the world. Motivul acestui puzzle este o imagine de ansamblu panoramică a celor mai cunoscute monumente și locuri din lume. Pachetul conține 42000 de piese puzzlePuzzle-urile sunt realizate din material de calitate iar după pliere, formează o imagine frumoasă. Respectă standardele de siguranță - sunt sigure pentru copii și adulți. Aceste puzzle pentru copii și adulți este format din poze interesante, cu o varietate de teme, cum ar fi picturi faimoase, peisaje, fotografii animale, obiecte sau motive de film.

Piesele individuale de puzzle sunt de dimensiuni mai mari pentru o manipulare mai ușoară. Puzzle-ul poate fi de asemenea pliat și pus înapoi în cutie. Asamblarea jocurilor mari de puzzle, este o activitate distractivă care poate fi realizată de întreaga familie sau de o gașcă de prieteni. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect pozitiv asupra imaginației și concentrării. Puzzle-ul este potrivit pentru adulți și copii de la vârsta de 11 ani. Dimensiunea imaginii după asamblare este de 749*157 cm - imaginea este de dimensiunea unui om (la înățime).

Producătorul Educa este specializat în fabricarea jocurilor puzzle și a jocurilor educaționale. Oferta producătorului Educa include o mulțime de puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă care cu siguranță nu pot lipsii din colecția dvs. Cu puzzle-ul Educa, nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde piesele individuale. Producătorul Educa, vă va trimite gratuit până la 16 piese de puzzle, după completarea formularului. Nu trebuie să vă faceți griji că puzzle-ul dvs. este incomplet. Este un serviciu unic realizat de producătorul spaniol Educa, care este specializat în realizarea puzzle-urilor și a jocurilor cu caracter educativ atât pentru copii cât și adulți.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni749*157 cm
Dimensiunile ambalajului78*38*27 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle42000
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...