Puzzle Disney Albă ca Zăpada şi Cenuşăreasa Educa 2x20 buc

Detalii privind produsul

Puzzle-ul de copii este ornat cu motivul popular de prinţese Disney. Imaginile prezintă prinţesele bine cunoscute din poveştile Albă ca Zăpada şi Cenuşăreasa, care dintr-o clipă în alta au devenit nişte prinţese admirabile. Puzzle-ul conţine 40 de piese, 20 de piese fiecare puzzle, care asamblate vor forma o imagine splendidă. Puzzle-ul este fabricat din carton de calitate şi se potriveşte cerinţelor de siguranţă, astfel jocul cu acesta este foarte sigur. Suprafaţa acestuia este ornată cu imagini frumoase şi vesele.

Dimensiunile mari ale pieselor de puzzle de copii permit manipularea simplă a acestora. Puzzle-ul de copii, după ce este montat, poate fi dezasamblat din nou şi depozitat în cutia sa. În timpul montării puzzle-ului, copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi abilităţile manuale, şi exersează atenţia lui la detalii şi concentraţia. Puzzle-ul este recomandat copiilor de la vârsta de 3 ani. Dimensiunile imaginii asamblate sunt 28*20 cm. Firma Educa se ocupă în primul rând cu fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor cu caracter educativ.

În oferta firmei veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate pentru cei mici şi cei mari, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni28*20 cm
Dimensiunile ambalajului31,5*21,5*4,5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle40
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...