Puzzle Las Hilanderas, Velazquez Educa 8000 piese de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Las Hilanderas, Velazquez de la producătorul spaniol Educa. Motivul acestor puzzle-uri este frumoasa pictură artistică a celebrului pictor Velazquez, care îi va încânta pe toți iubitorii de artă. Ambalajul unic de puzzle are 8000 de bucăți. După asamblare, acesta formează o imagine interesantă. Puzzle-ul este fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță - sunt sigure pentru copii și de asemenea pentru părinți. 

Piesele individuale de puzzle sunt de dimensiuni mai mari pentru o manipulare mai bună. După asamblare puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Joaca cu puzzle-ul este un mod foarte distractiv de a petrece timpul pentru întreaga familie sau în compania prietenilor. Puzzle-ul este un joc popular în întreaga lume și are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și concentrării. Puzzle-ul este recomandat pentru copii de la vârsta de 11 ani, dar și pentru adulți. Dimensiunea fiecărei imagini după asamblare este de 192*136 cm Educa s-a specializat în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative.

Printre ofertele producătorului Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din setul dumneavoastră. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni192*136 cm
Dimensiunile ambalajului46*32*12 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle8000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...