Puzzle Greatest Bookshop in the World Educa cu 5000 bucăți de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul cu motivul Greatest Bookshop in the World le oferă mare bucurie celor mici și de asemenea celor mari din atelierul producătorului Educa. Pe imaginea puzzle-ului se poate vedea o librărie uriașă, care garantat îi fascinează pe iubitorii de cărți. Ambalajul unic de puzzle are 5000 de bucăți. Puzzle-ul s-a fabricat din materie de bază de calitate și după asamblare afișează o imagine. Elementele corespund standardelor de siguranță-sunt sigure pentru copii și de asemenea pentru adulți. Ambalajul conține un lipici special Fix Puzzle astfel că, puzzle-ul asamblat se poate atârna pe perete ca și decorațiune.

După asamblarea puzzle-ului se poate demonta din nou pe bucățile sale și depozita în cutia sa. Asamblarea puzzle-ului este un mod foarte distractiv de a petrece timpul pentru întreaga familie sau în compania prietenilor. Puzzle-ul este o jucărie populară în întreaga lume și are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și concentrării. Puzzle-ul este recomandat de la vârsta de 11 ani pentru copii, dar și pentru adulți. Dimensiunile imaginii asamblate sunt de 157*107 cm. Educa s-a specializat în fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative. 

În oferta Educa se află multe feluri de puzzle-uri și de asemenea jucării educative pentru fiecare vârstă, care nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră.  La puzzle-ul Educa nu trebuie să va faceţi griji nici din cauza posibilor piese lipsă. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea pieselor lipsă până la o cantitate de 16 bucăți, pe care producătorul le trimite gratuit în cazul puzzle-ului, care conține mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și de asemenea adulți, puzzle-ul dumneavoastră va fi tot timpul întreg. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni157*107 cm
Dimensiunile ambalajului46*32*9 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle5000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...