Puzzle 3D Sculpture Minnie Educa Colour Edition 160 bucăți

Detalii privind produsul

Pregătiți-vă de asamblarea unui puzzle 3D minunat și nu unul obișnuit, care îl va forma pe șoricelul Minnie adică din colecția specială Disney, care este un cadou excepțional pentru fiecare copil de la 6 ani, căruia îi place fiecare desen. Puzzle-ul 3D are 160 de bucăți ale căror asamblare este ușoară. Puzzle-ul este potrivit pentru toată lumea, singur, cu prietenii, sau întreaga familie va putea să înceapă asamblarea bucăților împreună. Acesta este recomandat pentru fanii puzzle-urilor, care se asamblează mai greu, deoarece puzzle-ul are un design 3D, în forma asamblată vom avea sentimentul cum că în fața noastră s-ar afla statuia reală a șoricelului Minnie. În ambalaj găsiți și markeri  cu, care puzzle-ul finalizat 3D colorat își va avea locul de cinste în camera copilului. 

Asamblarea puzzle-ului este o formă activă de a petrece timpul liber, pe chiar și întreaga familie îl poate rezolva împreună. Puzzle-ul este modul minunat de relaxare, deoarece în timpul asamblării detaliilor ne concentrăm doar pe detaliile imaginii. Puzzle-ul devoltă imaginea vizuală, stimulează imaginația, fantezia și atenția la detalii. 

Puzzle-ul de la producătorul spaniol Educa are un design de înaltă calitate, corespunde celor mai înalte așteptări ale iubitorilor de puzzle. Puzzle-ul Educa este un cadou potrivit pentru cei dragi dumneavoastră, dar ne putem oferi și nouă bucurie cu un astfel de puzzle frumos. Mărimea statui după asamblare este de 22*14*22 cm. Producătorul Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor cu o caracteristică educativă. 

Printre ofertele Educa se află numeroase puzzle-uri și de asemenea jucării educative, care nu pot lipsi nici din colecția dumneavoastră. Alegeți cele mai frumoase puzzle-uri pentru distracția dumneavoastră și a celor dragi. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți, puzzle-ul dumnevoastră va fi întotdeauna întreg.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 6 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni22*14*22 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle160
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...