Puzzle aventuri 3D Prințese din pădure Educa de la 4 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul 3D cu motivul Prințese din pădure din atelierul producătorului spaniol Educa îi oferă bucurie fiecărui copil, dar mai ales fetițelor deja de la vârsta de 4 ani. Puzzle-ul unic ne ilustrează un regat forestier, unde trăiesc prințese în casă minunată, pe care o cuprinde o natură fermecătoare. Copii se îndrăgostesc din prima clipă de puzzle, îl pot asambla rapid și ușor. Puzzle-ul asamblat stârnește dorința în copilul dumneavoastră de a povesti întâmplări aventuroase despre zilele prințeselor subacvatice și prin acesta dezvoltându-și fantezia și imaginația. Acesta asigură distracția și a mai multor copii în comun, în timpul jocului li-i se dezvoltă motorica fină și de asemenea concentrarea.

Imaginea asamblată se poate dezasambla din nou în bucățile sale și depozitate în cutie. Asamblarea puzzle-ului este o activitatea foarte distractivă pentru întreaga familie. Puzzle-ul este o jucărie populară în întreaga lume și are un efect foarte bun asupra dezvoltării concentrării. În timpul asamblării acestuia copilul își devoltă fanteza, imaginația și îndemânarea, dar își și exersează atenția și concentrarea sa la detalii. În serile reci de iarnă sau în caz de vreme neplăcută este un mod minunat de a petrece timpul. După asamblare puzzle este de 32*22*5 cm. Compania Educa se ocupă în primul rând de fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor de natură educative. 

Printre ofertele producătorului Educa se află puzzle minunat recomandat pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecție de puzzle. La puzzle Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor piese, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita  chiar și până la o cantitate de 16 piese, înlocuirea pieselor lipsă, pe care producătorul le trimite gratuit în cazul puzzle-ului, care conține mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, pe care îl asigură compania spaniolă Educa, care se ocupă de fabricarea puzzle-urilor și jucăriilor educative recomandate celor mici și de asemenea celor mari, puzzle-ul dumneavoastră va fi tot timpul complet. 

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 4 ani
Tara de provenientaSpania
Dimensiuni32*22*5 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...