Puzzle Dragon Ball Super Educa 1000 piese și lipici fix de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii și adulți cu motivul Dragon Ball Super de la producătorul spaniol Educa este ideal pentru fiecare fan a desenelor și serialelor anime japoneze. Atât cei mici cât și cei mari, se vor putea bucura de imaginea serialelor Dragon Ball Super, pe care sunt ilustrați eroi populari. În cutie cei mici vor găsi 1000 bucăți de puzzle. După asamblare, formează o imagine. Puzzle-ul este fabricat din material de cea mai bună calitate. Puzzle-ul pentru copii respectă standardele de siguranță în ceea ce privește siguranța copiilor dumneavoastră. În pachet se află și un lipici special Fix pentru puzzle, datorită căruia după asamblare, puzzle-ul poate fi lipit și agățat pe perete ca un tablou. 

După asamblarea puzzle-ului pentru copii poate fi din nou pliat și depozitat în cutie. Asamblarea puzzle-urilor este o activitate foarte distractivă, pentru întreaga familie, sau gașca de prieteni. Puzzle-ul este popular în întreaga lume și are un efect pozitiv asupra dezvoltării imaginației și a creativității. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la 11 ani, dar și pentru adulți. Educa este specializat în special pe realizarea puzzle-urilor și jocurilor de societate. Dimensiunea unei imagini este de 68*48 cm.

Educa oferă o varietate de puzzle-uri frumoase pentru diferite vârste, care cu siguranță nu pot lipsi din colecția dvs. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*6 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...