Puzzle Bluebell Woods, Anne Stokes Educa 1000 piese și lipici Fix

Detalii privind produsul

Puzzle-ul pentru copii şi adulţi cu motivul Bluebell Woods de la producătorul spaniol Educa, va încânta toți iubitorii de puzzle cu imaginea originală dintre întălnirea prințesei și a unicornului realizată de artista Anne Stokes. Ambalajul conţine 1000 piese de puzzle. După asamblarea pieselor de puzzle, veți obține o imagine. Piesele de puzzle sunt fabricate din material de înaltă calitate. Acestea corespund standardelor de siguranţă, astfel că, nu reprezintă un pericol nici pentru copii, nici pentru adulţi. În pachet este inclus și un lipici special FIX pentru puzzle, datorită căruia puteți lipi puzzle-ul asamblat, după care îl puteți agăța pe perete.

După asamblare, puzzle-ul se poate desface din nou în bucăţi şi se poate depozita în cutie. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă pe care o poate face toată familia sau grupul de prieteni. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect pozitiv asupra imaginației și concentrării. Puzzle-ul este potrivit de la 11 ani. Producătorul Educa este specializat în fabricarea jocurilor puzzle și a jocurilor educative.

Oferta producătorului Educa include o mulțime de puzzle-uri frumoase pentru diferite categorii de vârstă care cu siguranță nu pot lipsii din colecția dvs. Cu puzzle-ul Educa, nu mai trebuie să vă faceți griji că veți pierde piesele individuale. Producătorul Educa, vă va trimite gratuit până la 16 piese de puzzle, după completarea formularului. Nu trebuie să vă faceți griji că puzzle-ul dvs. este incomplet. Este un serviciu unic realizat de producătorul spaniol Educa, care este specializat în realizarea puzzle-urilor și a jocurilor cu caracter educativ atât pentru copii cât și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*6 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...