Puzzle Golden Sunset on Cable Sunset, Australia Educa 1000 piese și lipici Fix de la 11 ani

Detalii privind produsul

Puzzle pentru copii și adulți cu motivul Golden Sunset on Cable Sunset, de la producătorul spaniol Educa, va încânta toți iubitorii de puzzle cu imaginea caravanei și a apusului frumos de soare. Pachetul conține 1000 de piese. După asamblare formeză o imagine. Puzzle-ul este fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Respectă standardele de siguranță - fiind sigure pentru copii și adulți. În pachet este și un lipici special fix, datorită căruia puteți lipi puzzle-ul și îl puteți agăța pe perete. 

După asamblarea puzzle-ului, acesta poate fi din nou pliat și depozitat în cutie. Asamblarea unui puzzle este o activitate distractivă care poate fi realizată împreună de întreaga familie sau de un grup de prieteni. Puzzle-urile sunt populare în întreaga lume și au un efect pozitiv asupra imaginației și concentrării. Puzzle-ul este potrivit pentru copii de la 11 aniEduca este specializată în fabricarea puzzle-urilor și jocurilor educative. Dimensiunea puzzle-ului este de 68*48 cm.

Educa oferă o serie de puzzle-uri frumoase care cu siguranță nu pot lipsi din colecția dvs. La puzzle-urile Educa nu trebuie să va faceţi griji din cauza eventualelor pieselor, care lipsesc. Cu ajutorul formularului se poate solicita şi înlocuirea a cantităţii de până la 16 piese, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic oferit de compania spaniolă Educa, specializată în producerea de jucării puzzle și educative pentru copii și adulți.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfamilia
VârstăDe la 11 ani
Tara de provenientaSpain
Dimensiuni68*48 cm
Dimensiunile ambalajului37*27*6 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle1000
Note+ Fix Puzzle
Culoareamaro
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...