Purificator de aer Air Purifier Beaba ultra silențios filru 3-straturi cu eficiență de 99,9%

Detalii privind produsul

Purificatorul Air Purifier este combinația performanței, designului și a folosirii ușoare. Dispozitivul de la producătorul renumit Beaba curăță aerul din interior cu eficiență de 99,9%, elimină mirosurile neplăcute și riscul apariției alergiei. Purificatorul modern de aer poate mulțumi celor trei straturi de filtru ale sale (prefiltru, filtru hepa H13 și filtru activ de carbon), cât și a filtrării de 360°. Purificatorul de aer Air Purifier elimină polenul din aer, părul de animale și alți alergeni din aer, care pot face mai inconfortabilă viața de zi cu zi a copiilor și a adulților. 

Datorită elementelor de control pe ecranul tactil, care se află în partea superioară a purificatorului de aer, folosirea dispozitivului este foarte intuitivă și ușoară. Purificatorul de aer Air Purifier dispune de funcție de lumină de noapte și 7 culori diferite. Echipamentul este foarte silențios, nu deranjează somnul copilului și îi asigură aerul sănătos, proaspăt. La purificatorul de aer se poate achiziționa și un filtru de rezervă. Curățarea acestuia este permisă doar suprafața acestuia cu o lavetă uscată sau umedă fără chimicale. 

Despre marca Beaba

Marca Beaba, care provine din Franța a cucerit piața în 1989, de atunci încearcă cu produsele sale revoluționare să facă viața părinților mai ușoară cu bebelușii. În oferta sa găsiți selecția largă a ustensilelor de la aparate cu gătit sub aburi până la ochelarii de soare pentru copii. Designerii și producătorii mărcii se concentrează în primul rând pe calitate, datorită acestuia, produsele lui Beaba corespund celor mai stricte cerințe de siguranță în timp ce folosirea acestora este foarte ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea profesioniștilor, ci și a copiilor și părinților mulțumiți. 

Caracteristici

  • Purificator de aer Air Purifier
  • 3 filtre diferite
  • Eficiență de 99,9%
  • Ultrasilențios
  • Folosire intuitivă, tactilă
  • Funcție lumină de noapte
  • Produs de calitate
  • Produs modern franțuzesc
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni22*22*46 cm
Inaltimea produsului46 cm
Dimensiunile ambalajului27*26*50 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,2 kg
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...