Proiector care luminează Ciupercă Cotoons Smoby pentru bebeluşi albastru

Detalii privind produsul

Proiectorul cu lumini, Ciupercă Cotoons Smoby este o jucărie minunată, care va fascina orice copil, dar mai ales pe băieţi, deoarece proiectorul cu lumini este de culoare plăcută de albastru. Forma de ciupercă a proiectorului cu lumini va cuceri privirea copiilor, astfel că, ei vor adormi cu multă bucurie şi în linişte.

Proiectorul cu lumini s-a fabricat din material de calitate şi rezistent și are colţurile rotunjite, aceasta fiind o caracteristică de încredere a producătorului franţuzesc Smoby. Proiectorul redă 4 melodii plăcute şi duioase, care îi va adormi pe copii  şi reflectă jocuri de lumini, care însoţesc melodiile, lumini, pe care copii le vor privi pe tavan, până când ei adorm.

Proiectorul se poate pune oriunde, unde va fi cel mai plăcut pentru copilaş, pentru ca el să poată savura din plin şi fără griji proiectarea  luminilor timp în care se aud și melodiile. Proiectorul cu lumini dezvoltă fantezia şi imaginaţia copiilor şi îi va ajuta să aibă un somn liniştit. Mărimea proiectorului în formă de ciupercă este de 6*13*13 cm. Bateriile nu sunt incluse în pachet.

Smoby este un producător renumit, franţuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor. Jucăriile Smoby sunt rezistente, colţurile sunt rotunjite, ceea ce este foarte important în timpul jocului pentru ca, copii să nu se accidenteze. Culorile jucăriilor Smoby vor dezvolta imaginaţia şi creativitatea, iar acest lucru le face să fie foarte populare în rândul copiilor. Fabricarea jucăriilor Smoby este strict controlată, astfel că acestea corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Jucăriile Smoby au un design unic franţuzesc prin care se disting de jucăriile concurente.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni16*13*13 cm
Inaltimea produsului16 cm
Dimensiunile ambalajului17*13*21 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,4 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1,5V
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...