Premergător și valiză didactică Trott Cotoons 2în1 Smoby cu sunet, lumină și 5 funcții de la 12 luni

Detalii privind produsul

Premergătorul Cotton Trott 2în1 pentru cei mai mici de la vârsta de 12 luni este un accesoriu auxiliar minunat colorat, multifuncțional la punerea primilor pași. Datorită aspectului unic franțuzesc cu efecte sonore și luminoase  va deveni foarte repede jucăria preferată a copilașului dumneavoastră în timp ce va avea un efect stimulator și asupra dezvoltării sale. Datorită realizării sale cu roți late, premergătorul pentru copii este stabil, sigur și ține puternic în timpul plimbării. Valiza didactică cu funcție se poate scoate ușor din premergător și copilașul dumneavoastră sepoate juca și separat cu aceasta. Mânerul premergătorului este de - 47 cm . Acesta este la o înălțime ideală pentru copii mici, dar se poate rezema confortabil de acesta și nu va pica. Premergătorul este dotat și cu frână practică, care împiedică răsturnarea premergătorului. 

Panoul didactic în formă de valiză oferă multe posibilități de joacă, care au un efect stimulator asupra dezvoltării abilităților motorice. Jucăria este formată cu multe funcții diferite și are un aspect foarte frumos, colorat.  Se va auzi un sunet plăcut dacă copilul va așeza cuburile în jucăria pentru căutarea formelor. Butoanele colorate ale premergătorului, ochii curioși din partea superioară, toate dezvoltă abilitățile celui mic. Prin jucărie copilul face cunoștință cu, culorile și diferite forme, îi va preocupa atenția pentru un timp îndelungat. Cu ajutorul mânerului, panoul se poate muta ușor, copilașul dumenavoastră îl poate duce oriunde cu el. Dimensiunile produslui sunt de 50*43*47 cm, s-a fabricat din material de plastic puternic și rotunjit, oferă o experiență plăcută la atingere.

Cu această jucărie pentru căutarea formelor copilașul dumneavoastră nu se va plictisi niciodată.Smoby este o marcă renumită franțuzească, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate din materiale nedăunătoare sănătății. Materialul din plastic este puternic, rezistent, dar în același timp neted la atingere. Procesul de fabricare este strict controlat, produsul final corespunde tuturor cerințelor de siguranță. 

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni51*47*43 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului45*18*57 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,69 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii