Premergător Mickey Kiddieland cu sunete și lumini

Detalii privind produsul

Premergătorul Kiddieland în stilul personajului Mickey Mouse din desenele Disney este potrivit pentru copii între 9 și 36 de luni. Premergătorul este echipat cu o mulțime de funcții de joacă, redă diferite sunete atunci când se apasă diferite butoane și figurinele emit sunete diferite și redau melodii frumoase. În același timp se aprind diferite lumini și luminează intermitent la muzică. Acest premergător pentru copii este un accesoriu minunat pentru un copil, care începe să învețe să meargă, face primii pași și își menține mâna pe premergător. 

Mânerul premergătorului este la o înălțime ideală pentru un copil mic chiar dacă acesta nu se ține de mâner se poate odihni confortabil și nu cade. Acesta este sigur și stabil, copilul învață să meargă cu încredere. Copilul merge cu încredere, câștigă încredere, coordonare, stabilitate și nu în ultimul rând își întărește mușchii corpului. Premergtorul include mingi, care se află în coșul din față. Acesta include 3 baterii AA.

De asemenea copilul folosește premergătorul pentru a se distra, jucându-se cu accesoriile, care îi dezvoltă imaginația. Copii iubesc premergătorul Mickey Mouse și le place să se joace cu acesta. Ei petrec ore nesfârșite de joacă. Premergătorul pentru copii este realizat din material de plastic rezistent și durabil, care este moale cu mânuțele copilului. Culoarea este fabricată într-o combinație de culori roșu, albastru și galben cu imaginile frumoase ale personajului Disney.

Doprava 79
Descriere tehnică
Dimensiuni60 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...