Premergător și cărucior din lemn Wooden Baby Walker Pilow Corolle cu pernă moale pentru păpușă de la 12 luni

Detalii privind produsul

Copilul dvs. poate face față primilor pași prin intermediul premergătorului din lemn de la atelierul mărcii franceze Corolle. Premergător și căruciorul minimalist din lemn, Baby Walker Pilow Corolle este un accesoriu ideal pentru mișcare și cărucior pentru o păpușă într-un singur produs, care vă va însoți bebelușul de la vârsta de 12 luni. Frumosul premergător cu un design delicat și o pernă cu modele a fost conceput special pentru nevoile copiilor de către designerii mărcii franceze Corolle, care susțin originalitatea și designul frumos. Premergătorul din lemn cu detalii turcoaz are o înălțime totală de 44 cm și are spațiu de depozitare, care în caz de nevoie, poate fi transformat în cărucior pentru păpușă. După o zi grea și ore lungi de joacă, copilul se va putea odihni pe o pernă moale cu un imprimeu adorabil. Construcția solidă și durabilă din lemn a premergătorului va asigura că, copilul se va distra cu el timp îndelungat și va încânta și următoarea generație de copii.

Mersul cu premergătorul din lemn Corolle le va oferi copiilor curaj în primii pași și îi va învăța să-și mențină stabilitatea. Mânerul solid le va oferi un sprijin suficient și vor putea să se sprijine pe el în orice moment. Jucăria multifuncțională din lemn influențează foarte mult dezvoltarea copiilor, nu numai că îi ajută să meargă, dar câștigă și încrederea în sine. Frumosul design franțuzesc al premergătorului, trezește curiozitatea copiilor sănătoși, dezvoltă talentul artistic și simțul estetic al copiilor. Suprafața din lemn a premergătorului este netedă și tratată, astfel încât copilașii să nu fie în pericol și să se poată bucura cu adevărat de joacă. Când sunt în contact cu lemnul, ei își dezvoltă sensibilitatea tactilă, abilitățile motorice și îndemânarea. Datorită acestui fapt, premergătorul creează o legătură originală între copii și natură. Premergătorul și un căruciorul pentru o păpușă într-un singur produs, este de asemenea, un accesoriu frumos pentru camera copiilor.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere.

Carcateristici

  • premergător și cărucior din lemn pentru păpușă, într-un singur produs
  • cu pernuță
  • pentru copilașii de la 12 luni
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni44*39*25 cm
Inaltimea produsului44 cm
Dimensiunile ambalajului40*28*15 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,6 kg
Culoareaturcoaz
Potrivit pentru păpușă30 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...