Pregătireea laptelui de orice tip Milk Prep ® Night Blue Beaba 450 ml oţel inoxidabil 22°C/37°C/48°C albastru de la 0 luni

Detalii privind produsul

Pregătirea laptelui de orice tip pentru bebeluși încă de la naștere nu a fost niciodată mai ușoară. Aparatul pentru prepararea laptelui Milk Prep® din atelierul brandului francez Beaba este un aparat unic si mai ales practic pentru pregătirea oricarui fel de lapte. Datorită acestuia, puteți pregăti rapid și fără probleme lapte praf pentru sugari, lapte matern, dar și lapte cu aromă de ciocolată sau chiar popularul chai latte pentru adulți.

Acest dispozitiv practic Milk Prep® într-un design albastru închis are un design compact și un control intuitiv. Îl puteți folosi chiar și la nou-născuți si veți fi foarte încțntați de el. Datorită mixerului integrat, temperatura băuturii este controlată și proprietățile nutritive ale laptelui matern sunt păstrate. Dispozitivul pentru prepararea laptelui nu numai că încălzește băutura, ci și amestecă bine toate cocoloașele care ar apărea în timpul amestecării manuale. Datorită acestui lucru, copiii se vor putea bucura de lapte cald amestecat la perfecțiune, fără cocoloașe neplăcute.

Un avantaj imens al acestui dispozitiv este posibilitatea setarii temperaturii la 3 pozitii si ramane la latitudinea dumneavoastra daca decideti sa incalziti laptele la o temperatura de 22°C, 37°C sau 48°C. Pe langa aceste avantaje, parintii moderni si grijulii vor aprecia cu siguranta recipientul pentru lapte cu perete dublu din inox si volumul sau de 420 ml. Întregul dispozitiv de preparare a laptelui Beaba Milk Prep® într-un design francez original constă dintr-un capac transparent și perfect etanșat, un agitator magnetic, un mâner ergonomic, un recipient pentru lapte din oțel inoxidabil, o parte de încălzire și butoane care controlează dispozitivul. Recipientul pentru lapte și mixerul cu capac, pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Marca franțuzească Beaba cucerește piața cu accesoriile sale inovative de bucătărie și cu produsele sale pentru îngrijirea bebelușului începând din 1989. Proiectanții mărcii se străduiesc să fabrice produse, care corespund celor mai înalte cerințe de calitate. Toate produsele pentru bebeluși Beaba dispun de o calitate înaltă și folosirea acestora este foare ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea experților, ci și a părinților și copiilor mulțumiți. 

Caracteristici

  • aparat pentru pregătirea laptelui
  • posibilitatea setarii unei temperaturi uniforme
  • potrivit pentru lapte praf, lapte matern sau chai latté
  • previne formarea cocoloașelor
  • volumul recipientului de lapte până la 420 ml
  • design francez atractiv și modern
  • calitate franțuzească de top
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Volum L0.42
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...