Pompă acvatică AquaPlay de rezervă pentru pistă de apă 1 bucată

Detalii privind produsul

Pompa de apă, AquaPlay este un accesoriu indespensabil pentru orice sistem de canal AquaPlay. Pompa de apă pentru jucăria cu apă poate fi achiziționată ca piesă de schimb, astfel încât fiecare copil să aibă propria pompă de apă pentru o joacă mai interesantă şi distractivă. Pompa de apă este utilizată pentru a pompa apa din partea de jos a sistemului de canale în ecluză, iar peretele acestuia se va putea trage și nava va putea porni prin acest sistem de canale. Pompa de apă este potrivită pentru copii de la vârsta de 3 ani, care se pot juca cu pista de apă pentru un timp îndelungat.

În timpul jocului cu pista de apă copii vor putea privi mişcarea vapoarelor, fluxul apei prin moara cu apă şi prin pompa de apă şi de asemenea ei vor vedea cum se umple ecluza și modul în care macaraua mișcă transportul. Compartimentul de apă se va umple cu ajutorul pompei de apă ca într-o ecluză adevărată. Dimensiunea jucăriei AquaPlay este de 8,5*5*21 cm deci într-adevăr a fost fabricat pentru mânuţele copiilor.

AquaPlay este o marcă fabricată în Germania și aceasta include produse fabricate din plastic, nedăunătoare sănătăţii și reciclabile. Produsele au o garanţie de 3 ani, ceea ce reprezintă o dovadă clară a calității înalte. Sistemul original de canal AquaPlay provine din Suedia. Din 1977 copii s-au bucurat de oportunitățile oferite de sistemul de canal AquaPlay. Această jucărie va fi apreciată de părinți și educatori, deoarece aceasta este o jucărie educativă de apă care este valoroasă şi de înaltă calitate. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni8,5*5,*21 cm
Inaltimea produsului21 cm
Dimensiunile ambalajului24*17*17 cm
Lungime intreaga8,5 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,07 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...