Placă de înot Ariel Mondo 104cm

Detalii privind produsul

Placă de înot pentru copii cu motivul unei sirene frumoase Ariel din desenele populare pentru copii. Această placă de înot pentru copii este realizată din spumă durabilă de înaltă calitate, care plutește foarte bine. Aceasta poate fi folosită vara la lac sau la mare sau în piscină în timpul iernii, pe scurt pentru fiecare tip de apă. Lungimea 104 cm. 

Plăcile de înot sunt dispozitive populare universale de înot, care pot fi folosite atât de către începători, cât și de cei mai experimentați înotători. Copilul o ține pe ambele părți cu mâinile și dă din picioare pentru a avansa în față. Placa de înot este folosită pentru a practica diferite tehnici de înot, pentru a întări picioarele, dar și să se bălăcească și să se joace.

Producătorul italian Mondo se ocupă de fabricarea produselor de înaltă calitate din spumă, cauciuc și PVC pentru copii și este producătorul oficial al mai multor produse licențiate din desene, seriale sau filme cunoscute nu numai în categoria produselor plăci de înot pentru copii. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni104 cm
Lungime intreaga104 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...