Placă de înot Ariel Mondo 84cm

Detalii privind produsul

Placă de înot Ariel cu motivul unei frumoase sirene dintr-o poveste populară pentru copii.  Această placă de înot pentru copii este fabricată din spumă durabilă de înaltă calitate, care plutește foarte bine.  Aceasta poate fi folosită vara la lac sau la mare sau în timpul iernii la piscină, pentru fiecare apă. Lungimea este de 84 cm.

Plăcile de înot sunt accesorii auxiliare populare universale de înot care pot fi folosite atât de către începători, cât și de înotătorii mai experimentați. Copilaşul o ține pe ambele părți cu mâinile în timp ce își va da avânt cu picioarele pentru a înainta. Placa de înot este folosită pentru a practica diferite tehnici de înot, pentru a întări picioarele, dar și pentru a se juca și distra.

Producătorul italian Mondo se ocupă cu fabricarea produselor de înaltă calitate fabricate din spumă, cauciuc și PVC pentru copii fiind producătorul oficial al multor produse licențiate din desene, seriale sau filme cunoscute, nu numai pentru produsele din categoria plăcilor de înot. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni84 cm
Lungime intreaga84 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...