Pistol cu apă Dohány cu 2 rezervoare

Detalii privind produsul

Pistolul de apă colorat cu 2 rezervoare de la producătorul maghiar, Dohány este potrivit atât pentru fetițele, cât şi pentru băieții de la vârsta de 3 ani. Avantajul pistolului de apă este acela că, este dotat cu 2 rezervoare, care oferă o luptă mai lungă cu apă, iar copilul nu trebuie să alerge des să umple pistolul cu apă. Dimensiunile pistolului de apă sunt de 52*19*13 cm. Această jucărie minunată este o jucărie de vară pentru copii mici şi mari. Pistolul cu apă este o jucărie foarte populară pentru excursiile de vară la băi, ştrand, dar este o jucărie minunată şi pentru distracţia acasă. Prin distracția cu pistolul de apă copii se vor reîmprospăta în zilele fierbinți de vară și se vor şi distra bine. Puteți alege dintre pistoalele de apă pentru fetiţe şi pentru băieţi. La comandă vă rugăm să precizaţi, pe care îl doriţi.

Joaca de vară cu pistolul de apă nu numai că oferă distracție, ci și îmbunătățește abilitățile motorice şi îndemânarea. Prin diversele situații, care sunt inventate de copilaş în timpul jocului cu pistolul de apă, el îşi va dezvolta fantezia şi imaginaţia, care se formează adesea în copilărie. De asemenea, ei învață să se joace împreună în jocuri de echipă, dar şi să concureze.

Producătorul maghiar, Dohány se ocupă de producția de jucării de calitate și lucrează de mulți ani ca o afacere de familie. Producătorul Dohány interpretează achiziția jucăriilor ca o încredere a părinților. Fiind o companie de familie, acesta acordă importanță producției de calitate și condițiilor de siguranță a produselor, care ajung la copii din toată Europa. Dohány oferă produsele sale , cu un design unic, în toată Europa. Dohány este o garanție a calității, iar jucăriile îndeplinesc cele mai stricte criterii europene.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaUngaria
Dimensiuni52x19x13 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...