Pistă cu biluțe din lemn Race Track Eichhorn cu 4 mașinuțe de curse de la 12 luni

Detalii privind produsul

Pista cu biluțe din lemn Race Track de la producătorul german Eichhorn, este cadoul ideal pentru toți copilașii de la vârsta de 12 luni. Pista frumoasă este realizată din lemn de fag de de cea mai bună calitate, va aduce în camera copiilor o atmosferă confortabilă și veselă. Băieții și fetele se vor distra de minune cu pista de 4 etaje. Setul conține 4 mașinuțe din lemn, una albastră, galbenă, roșie și verde. Jocul atemporal îi va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorice, viziunea spațială, să estimeze viteza mașinilor și să învețe să gândească logic.

Designul german atemporal și prelucrarea precisă, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, trezesc curiozitatea sănătoasă infantilă. Pista originală cu biluțe, va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta și generațiile următoare de copii. Frații și prietenii se vor distra la maxim lansând biluțele și urmărind cât timp le trebuie să atingă obiectivul. Combinația culorilor naturale dezvoltă simțul estetic la copii, cei mici câștigă încredere în sine sănătoasă și își realizează visele. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile nedăunătoare, folosite garantează siguranța copiilor în timpul jocului. 

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • pistă de mașini cu platforme
  • 4 mașinuțe (albastră, verde, roșie și galbenă)
  • design și calitate germană de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivit de la 12 luni
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaGermania
Inaltimea produsului31 cm
Dimensiunile ambalajului13*39*32 cm
Lungime intreaga38 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,98 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...