Pistă de maşini Vroom Planet Mega Jump Smoby cu rampă de lansare şi cu două maşinuţe de la 18 luni

Detalii privind produsul

Pista de maşină, Vroom Planet Mega Jump de la producătorul franţuzesc Smoby, este o pistă unică de maşini potrivită copiilor de la 18 luni. Pista de apă are culori vii și vine împreună cu 2 maşinuţe, cu, care băieţii vor petrece clipe distractive în timpul jocului cu pista de maşină zburătoare. Coborârea mașinilor mici de pe o autostradă de 67 cm oferă distracție plăcută tuturor copiilor care adoră maşinile.  Înălțimea autostrăzii este de 67 cm, astfel  că, și  cei mai mici îşi pot pregăti vehiculele confortabil pentru o cursă rapidă și periculoasă.Panta abruptă a autostrăzii albastre sau podul mare de pe, pista de culoare galbenă garantează curse interesante. Curbele ascuţite şi serpentinele  vor oferi multă distracţie copiilor în timp ce mașina mică ajunge la linia de sosire.

Pista de maşini pentru băieţi are un dispozitiv simplu de pornire, astfel maşinuţele vor zbura la o  înălţime fantastică. Dacă aşezăm o mașină pe, pista inferioară, aceasta va zbura după apăsarea butonului. Cascadoriile maşinilor vesele pot fi urmărite şi de la linia de sosire, unde mașinile se pregătesc pentru un alt zbor. În caz de eşec, macanicii calificaţi sunt gata să-și îndeplinească îndatoririle, unde şi staţiile de alimentare le  vor sta la dispoziţie copiilor. Pista de maşină, Vroom Planet şi  cele 2 maşinuţe zburătoare le vor dărui copiilor momente fericite şi distracţie. Mărimea acestei jucării distractive este de 75 * 73 * 67 cm, cu o lungime totală de 75 cm.

Joaca cu maşinuţele este de zeci de ani foarte populară în rândul băieţilor. Aceasta este cunoscută de taţii, bunicii şi străbunicii noştrii. Băieţii adoră cursele, urmărirea, sau acţiunile de salvare cu vehicule. Desigur că,  printre jucăriile cele mai populare sunt pistele de curse, deoarece aici copii vor putea accelera  mai tare cu maşinuţele, astfel joaca tot timpul va fi distractivă. Joaca cu maşinuţele pe, pista de curse zburătoare nu este doar distractivă, ci este de folos şi pentru dezvoltarea copiilor. Joaca cu maşinuţele va dezvolta motorica fină, abilităţile de mişcare, gândirea logică şi gândirea în spaţiu. Copiilor li-i se vor îmbunătăţii creativitatea, imaginaţia şi fantezia.

Producătorul franţuzesc, renumit, Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de plastic de înaltă calitate. Plasticul din care sunt fabricate jucăriile Smoby este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp fin și neted cu mânuţele copiilor, plăcut la atingere. Colţurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite pentru ca, în timpul jocului vesel, copii să fie feriţi de riscurile de rănire.Culorile vesele şi vii ale jucăriilor Smoby dezvoltă fantezia și imaginația copiilor. Acesta va captiva atenţia fiecărui copil, aşadar vor fi cele mai potrivite cadouri pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricaţie ale jucăriilor Smoby sunt strict controlate, astfel fiecare jucărie corespunde standardelor de siguranţă. Smoby este garanţie pentru calitate franţuzească, un design unic şi un produs unic, care sunt remarcate pe piaţa europeană.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni75*73*67 cm
Inaltimea produsului67 cm
Dimensiunile ambalajului56*10*43 cm
Lungime intreaga75 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,95 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...