Pistă de mașini din lemn Porsche Racing Set Eichhorn cu pit stop și 2 mașini de curse 350 cm lungime 31 piese de la 3 ani

Detalii privind produsul

Pista de mașini din lemn Porsche Racing Set de la producătorul german Eichhorn este cadoul ideal pentru toți copilașii, și în special băieții de la vârsta de 3 ani care iubesc cursele de mașini. Jocul de construit atemporal din lemn, este realizat din lemn de fag de cea mai bună calitate, care va aduce copiilor o experiență unică în timpul jocului cu materialul natural clasic. Setul bogat de 31 de piese conține piese din lemn care, atunci când sunt conectate, creează o pistă de mașini cu mai multe spire cu ascendent și descendent. Pe pista cu o lungimea de 350 cm se află o zonă largă de pornire, pentru care cei mici vor pregăti 2 mașini de curse (roșie și verde), care au la dispoziție pit stop cu numerele mașinuțelor.

Micuții șoferi de curse încep la start, care este marcat de o suprastructură cu inscripția start/finish, iar în timpul cursei trec și sub semnul publicitar Porsche. Pista frumoasă pentru mașini în culori calde și în același timp bogate va încânta fiecare copil, va decora fiecare cameră și va crea o atmosferă confortabilă și veselă. Datorită designului original și a celei mai înalte calități germane, acesta va rezista în familia dvs. ani de zile și se vor juca cu ea și generațiile următoare de copii. Avantajul ei este posibilitatea extinderii pistei cu accesorii suplimentare, astfel încât să poată crește împreună cu copilul.

Designul german și prelucrarea precisă a accesoriilor din lemn, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Frații și prietenii se vor distra jucându-se împreună de-a șoferi, îmbunătățindu-și abilitățile motorice și imaginația tehnică atunci când construiesc pista. Cu pista de mațini Eichhorn, cei mici descoperă noi posibilități de joacă. Atunci când construiesc pistei de mașini, cei mici își îmbunătățesc nu numai abilitățile motorice, ci și gândirea logică și imaginația tehnică și câștigă încrederea în sine. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile sănătoase utilizate garantează siguranța copiilor în timpul jocului.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • pistă de mașini din lemn de fag
  • set format din 31 de piese
  • 2 mașinuțe de curse
  • design și calitate germană  de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • îndeplinește standardele și criteriile UE
  • potrivită de la 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului13*39*30 cm
Lungime intreaga350 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,56 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...