Pistă de mașini din lemn cu biluțe Runway Eichhorn 7 piese cu 2 mașinuțe de la 12 luni

Detalii privind produsul

Pista de biluțe din lemn Runway de la marca germană Eichhorn va încântată fiecare copil de la vârsta de 12 luni. Piesa originală este realizată din lemn de pin de înaltă calitate, va lumina și va înveseli fiecare cameră a copiilor. Băieții și fetele se vor distra de minune cu o pistă de mașini 5 etaje, de-a lungul căreia vor lansa până la 6 modele diferite - mașinuță de jucărie roșie și albastră, biluță verde și roșie, floare galbenă și inel roșu-galben. Jocul atemporal îi va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorice, viziunea spațială, să învețe culori și forme noi.

Designul german și piesele prelucrate precis stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității, trezesc curiozitatea copiilor. Pista de mașini originală cu biluțe va rezista în familia dvs. ani de zile și va încânta generațiile următoare de copii. Frații și prietenii se distrează când lansează mașinuțele și mingile și urmăresc cât durează să atingă obiectivul. Culorile frumoase dezvoltă simțul estetic la copii, câștigă încrederea în sine, învață să se bazeze pe ei înșiși. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și culorile folosite garantează siguranța copiilor în timpul jocului. Dimensiunile produsului sunt de 11*68*57 cm.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor.  Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Caracteristici

  • pistă de mașini cu biluțe
  • 7 piese și 2 mașinuțe
  • design german de la Eichhorn
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetele
  • îndeplinește criteriile și normele stricte ale UE
  • potrivită de la 12 luni
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFabricat în Germania
Dimensiuni10.5*68*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului69*45*59 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...