PIstă de apă AquaPlay Amphieset cu turbină de apă și hipopotamul Wilma în barcă

Detalii privind produsul

Pista de apă Amphieset de la AquaPlay este o jucărie excelentă de apă pentru toți băieții și fetele de la vârsta de 3 ani. Pista de apă modernă va oferi copiilor o barcă cu hipopotamul Wilma și o turbină cu apă, cu care vor regla mecanic viteza și fluxul apei. Hipopotamul Wilma poate ajunge cu ușurință pe pista de apă pe mașina/barca sa de jucărie verde pe o platformă galbenă. Pista Amphiset este o jucărie minunată pentru copiii, care abia încep să se joace cu pistele de apă.

Pista de apă pentru copii este compusă prin intermediul conectorilor, este impermeabilă, permite joaca copiilor atât în exterior, cât și în interior. Este fabricat din plastic durabil și ecologic. În timp ce se joacă cu pista de apă, copiii observă mișcarea bărcii în apă, învârt apa folosind roata de apă și see joacă de-a marinari. Psita de apă oferă posibilități infinite de expansiune și reconstrucție, copiii își aplică pe deplin ideile și folosesc alte accesorii în joacă. Joaca cu pista de apă dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Ei învață despre mișcarea apei și principiile fizice ale mișcării acesteia. Mai mulți copii, prieteni și frați se vor putea juca cu pista de apă. Elaborarea precisă a detaliilor, designul suedez și calitatea înaltă a pistei de apă, vor garanta distracția copiilor ani de zile. Dimensiunile pistei sunt de 88*50*13 cm.

AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care fabrică produse din plastic reciclabil, inociv asupra sănătăţii. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni88*50*13 cm
Inaltimea produsului13 cm
Dimensiunile ambalajului28*52*51 cm
Lungime intreaga88 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,0 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...