Pistă de apă Superset AquaPlay cu hipopotamul Wilma şi cu baraj cu pompă de apă

Detalii privind produsul

Pista de apă pentru copii AquaPlay SuperSet este o jucărie unică de apă, cu care copii nu numai că se vor simţiifantastic, dar vor învăţa şi numeroase noutăţi. SuperSet conţine numeroase accesorii din care fac parte: figurina hipopotam Wilma, moară de apă, vapor cu container, maşinuţă, macara pentru mutarea marferi şi o ecluză cu pompă de apă. Prin pompa de apă curge apa în ecluza din partea inferioară a sistemului de canalizare, care se poata ridica, iar vaporul îşi poate continua drumul. Pompa de apă se poate cumpăra şi ca un accesoriu, astfel încât fiecare copil să aibă o pompă de apă proprie, pentru un joc mult mai interesant. Copilul se poate asambla uşor de către copii, pot umple acesta cu apă, iar distracţia poate începe îndată. Este ideală pentru fiecare copil de la vârsta de 3 ani, până la 7 ani.

Amănuntele bine gândite şi numeroasele oportunităţi pentru jucat cu jucăria AquaPlay, acesta va deveni jucăria favorită al fiecărui copil. Asamblarea jucăriei de apă pentru copii cu cuplaje şi cu garniturile din cauciuc este foarte simplă, nu picură, deci apa va rămâne în sistemul de canalizare şi nu va ieşi din acesta. Este fabricată din plastic rezistent şi inociv asupra mediului. Copii, în timpul jocului cu pista de apă, vor putea observa mişcarea vapoarelor, fluxul apei pe moara de apă şi pe pompa de apă, cum se face plin ecluza şi cum mişcă macaraua marfa. Înălţimea sistemului de canalizare este 22 cm, iar dimensiunile sunt 105*115*22 cm.

Pista de apă va fi mulţi ani un joc interesant pentru copii, şi copii de vârstă mai mici vor moşteni această jucărie cu mare bucurie. Prin această jucărie se dezvoltă gândirea logică, abilităţile fine motorice ale copiilor şi nu în ultimul rând copii vor putea învăţa multe lucruri noi. AquaPlay conţine numeroase accesorii, care pot fi examinat de către copii: principiul de bază de a înota şi de a se scufunda, funcţionarea pompei de apă şi moarei de apă, modul de asamblare şi formarea sistemul de canalizare. Sistemul de canalizare AquaPlay se poate lărgi şi reconstrui. Accesoriile pot fi folosite în mai multe feluri. AquaPlay dezvoltă şi fantezia copiilor.

AquaPlay este cea mai bună marcă suedeză, care are o tradiţie lungă de 40 de ani în producere jucăriilor pentru copii. Copii vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acestuia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele vor porni pe drum. Cu ajutorul pompei de apă, se va umple compartimentul cu apă, ca şi într-o ecluză adevărată. Rezervorul se poate demonta cu ajutorul unui perete. Produsele AquaPlay pot fi combinate între ele chiar şi după propriile imaginaţii. Copii vor putea face şi un sistem de canalizare uriaşă cu numeroase accesorii, care oferă multe oportunităţi pentru o distracţie lungă. Cu această pistă de apă copii se pot juca oriunde, în casă sau în grădină, datorită sigiliului de calitate al acesteia. Cu un sistem de canalizare se va putea juca mai mulţi copii în acelaş timp.

AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care ascunde produse din plastic inociv asupra sănătăţii şi sunt reciclabile. Produsul are 3 ani de garanţie, care este o dovadă pentru calitatea înaltă. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt. Jucăria de apă SuperSet poate fi combinată cu accesoriile AquaPlay, deci copii vor putea construi un sistem de canalizare uriaş, care va oferi ditracţie lungă copiilor. În fiecare set de jucărie de apă se află o descriere educativă. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni105*115*22 cm
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului79*52*54 cm
Lungime intreaga105 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,3 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...