Pistă de apă AquaPlay AquaPlay `n Go în valiză cu sistem mare de canal şi 3 bărci cu pânză de la 3 ani

Detalii privind produsul

În setul de jocuri AquaPlay, veți găsi 2 jocuri superbe şi distractive pentru vară: pista de apă AquaPlay 'n Go într-un valiză practică şi set de barcă . Setul de jucării la preţ avantajos nu va oferi bucurie doar copiilor, dar şi portofelului dumnevoastră. Pregătiţi-vă de cea mai mare aventură cu pista de apă AquaPlay'n Go. Setul de barcă de pânză este compatibil cu pista de apă.

Pistă de apă AquaPlay AquaPlay 'n Go în cufăr cu baraj, cu pompă de apă şi cu 4 animăluţe

Pista de apă AquaPlay'n Go este cel mai mare sistem de canalizare AquaPlay, care conţine toate accesoriile interesante, pe care furnizorul a găndit pentru această jucărie. Jucăria de apă este ideală copiilor între vârsta de 3 şi 7 ani. Accesoriile interesante ale jucăriei de apă sunt: vapor cu container, barcă, maşinuţă, feribot, macara pentru mutarea marfei, baraj cu pompă de apă, 4 figurine vesele de jucărie - ursul Bo, hipopotamul Wilma, răţuşca Lotta şi broasca Nils.Înălţimea întreagă a jucăriei de apă este 22 cm, iar dimensiunile sunt 160*145*22 cm.

Pompa de apă AquaPlay este un accesoriu original al jucăriei de apă AquaPlay. Pompa de apă se ocupă cu aspirarea apei în ecluză din partea inferioară a sistemului de canalizare, al cărui perete se poate trage sus, iar marfa poate deja trece prin sistemul de canalizare. Copii, în timpul jocului cu pista de apă, vor putea observa mişcarea vapoarelor, fluxul apei pe moara de apă şi pe pompa de apă, cum se face plin ecluza şi cum mişcă macaraua marfa. Prin această jucărie se dezvoltă gândirea logică, abilităţile fine motorice ale copiilor şi nu în ultimul rând copii vor putea învăţa multe lucruri noi. 

Pompa de apă pentru jucărie se poate cumpăra şi separat ca şi un accesoriu, astfel încât fiecare copil să aibă o pompă de apă proprie, pentru un joc mult mai interesant. Cu un astfel de sistem de canalizare se vor putea juca mai mulţi copii în acelaşi timp. Amănuntele bine gândite şi numeroasele oportunităţi cu jucăria AquaPlay, aceasta va deveni jucăria favorită al fiecărui copil foarte repede. Asamblarea jucăriei de apă pentru copii cu cuplaje şi cu garniturile din cauciuc este foarte simplă, nu picură, deci apa va rămâne în sistemul de canalizare şi nu va ieşi din acesta. Aceste este într-un fel un sistem de apă portabil, deoarece dacă cele două părţi sunt demontate de pe jucărie, întreaga pistă de apă se poate împacheta în cufăr.

Bărci cu pânze pentru copii AquaPlay Regatta

Barca cu pânză pentru copii, AquaPlay Regatta este o barcă minunată cu pânză, care va face ca fiecare pistă de apă să fie mai interesantă. Mărimea bărcii cu pânză Regatta este de 11*8*10 cm şi aceasta este o jucărie potrivită pentru copii de la 3 ani. Barca cu pânză face mai veselă și baia de seară, dar totodată aceasta le va oferi copiilor multe momente distractive şi în piscină. Setul conţine 3 bărci cu pânză în culorile albastru, roşu, galben.

Caracteristicile setului

  • pistă de apă în valiză cu animale
  • pompă de apă pentru presiunea apei
  • cu 3 bărci de pânză compatibile
  • s-a fabricat în Germania ş a fost proiectat în Suedia

AquaPlay este o companie de renume care se ocupă de producerea de jocuri interesante de apă. AquaPlay AquaPlay a fost proiectat în Suedia și fabricat în Germania. AquaPlay este o pistă unică de apă din Suedia. Copiii se vor familiariza cu proprietățile fizice ale apei prin jocul AquaPlay, au propria lor pompă de apă și sistem de canal.AquaPlay conține o multitudine de accesorii pe care exploaratorii dumnevoastră mici le vor puta analiza: bazele de înot și scufundări, funcționarea pompei de apă și a morii de apă, metoda de asamblare şi dezvoltarea sistemului de canal.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni160*145*22 cm
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului52*32*49 cm
Lungime intreaga160 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,3 kg
Culoareaalbastru
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...