Pistă de apă AquaPlay AquaPlay 'n Go în cufăr cu baraj, cu pompă de apă şi cu 4 animăluţe

Detalii privind produsul

Pregătiţi-vă de cea mai mare aventură cu pista de apă AquaPlay'n Go. Pista de apă AquaPlay'n Go este cel mai mare sistem de canalizare AquaPlay, care conţine toate accesoriile interesante, pe care furnizorul a găndit pentru această jucărie. Jucăria de apă este ideală copiilor între vârsta de 3 şi 7 ani. Accesoriile interesante ale jucăriei de apă sunt: vapor cu container, barcă, maşinuţă, feribot, macara pentru mutarea marfei, baraj cu pompă de apă, 4 figurine vesele de jucărie - ursul Bo, hipopotamul Wilma, răţuşca Lotta şi broasca Nils. Lăsaţi pe drumul lor pe ursul Bo şi pe hipopotamul Wilma pe vaporul lor cu container, prin mişcarea moarei de apă, se va agita apa, iar drumul figurinelor va deveni îndată un drum extraordinal în sistemul de canalizare. Feribotul are un port propriu, unde maşinuţele se pot rostogoli pe acesta, sau poate fi aşezat pe acesta şi marfa. Maşinuţa amfibiană, care este condus de răţuşca Lotta, se poate aluneca pe pista de apă şi va pluti pe suprafaţa apei, ca şi o barcă adevărată.

Pompa de apă AquaPlay este un accesoriu original al jucăriei de apă AquaPlay. Pompa de apă se ocupă cu aspirarea apei în ecluză din partea inferioară a sistemului de canalizare, al cărui perete se poate trage sus, iar marfa poate deja trece prin sistemul de canalizare. Copii, în timpul jocului cu pista de apă, vor putea observa mişcarea vapoarelor, fluxul apei pe moara de apă şi pe pompa de apă, cum se face plin ecluza şi cum mişcă macaraua marfa. Prin această jucărie se dezvoltă gândirea logică, abilităţile fine motorice ale copiilor şi nu în ultimul rând copii vor putea învăţa multe lucruri noi. AquaPlay conţine numeroase accesorii, care pot fi examinat de către copii: principiul de bază de a înota şi de a se scufunda, funcţionarea pompei de apă şi moarei de apă, modul de asamblare şi formarea sistemul de canalizare.

Pompa de apă pentru jucărie se poate cumpăra şi separat ca şi un accesoriu, astfel încât fiecare copil să aibă o pompă de apă proprie, pentru un joc mult mai interesant. Cu un astfel de sistem de canalizare se vor putea juca mai mulţi copii în acelaş timp. Amănuntele bine gândite şi numeroasele oportunităţi pentru jucat cu jucăria AquaPlay, acesta va deveni jucăria favorită al fiecărui copil. Asamblarea jucăriei de apă pentru copii cu cuplaje şi cu garniturile din cauciuc este foarte simplă, nu picură, deci apa va rămâne în sistemul de canalizare şi nu va ieşi din acesta. Este fabricat din plastic rezistent şi inociv asupra sănătăţii copiilor. Sistemul de canalizare AquaPlay se poate lărgi şi reconstrui. Accesoriile pot fi folosite în mai multe feluri. AquaPlay dezvoltă fantezia şi creativitatea copiilor. Aceste este într-un fel un sistem de apă portabil, deoarece dacă cele două părţi sunt demontate de pe jucărie, întreaga pistă de apă se poate împacheta în cufăr.

AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care ascunde produse din plastic inociv asupra sănătăţii şi sunt reciclabile. Produsul are 3 ani de garanţie, care este o dovadă pentru calitatea înaltă. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt. În fiecare set de jucărie de apă se află o descriere educativă. Înălţimea întreagă a jucăriei de apă este 22 cm, iar dimensiunile sunt 160*145*22 cm. Prin acest joc copii se vor cunoaşte cu valurile şi cu fluxul apei într-un mod creativ şi jucăuş.

AquaPlay este cea mai bună marcă suedeză, care are o tradiţie lungă de 40 de ani în producere jucăriilor pentru copii. Copii vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acestuia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele vor porni pe drum. Cu ajutorul pompei de apă, se va umple compartimentul cu apă, ca şi într-o ecluză adevărată. Rezervorul se poate demonta cu ajutorul unui perete. Produsele AquaPlay pot fi combinate între ele chiar şi după propriile imaginaţii. Copii vor putea face şi un sistem de canalizare uriaşă cu numeroase accesorii cum ar fi de exemplu maşinuţa, vapoarele, animăluţele vesel, care oferă multe oportunităţi pentru o distracţie lungă. Doar fantezia copiilor va limita această jucărie. Cu această pistă de apă copii se pot juca oriunde, în casă sau în grădină, datorită sigiliului de calitate al acesteia.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni160*145*22 cm
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului52*32*49 cm
Lungime intreaga160 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,3 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...