Pistă de apă Mountain Lake AquaPlay cu bârlog, cu tobogan, cu baraj şi cu 2 figurine de la 3 ani

Detalii privind produsul

Pista de apă AquaPlay Mountain Lake este un sistem splendid de canalizare de cea mai bună calitate suedeză. Această jucărie de apă este completată cu elemente interesante, datorită căreia jocul este mai unic şi mai distractiv. Este vorba despre o peşteră de munte ridicată şi despre o ecluză. Pe vârful muntelui se află o ecluză pe care curge apa într-un mod mecanic cu ajutorul pompei de apă. Astfel se va forma o baltă de munte mică cu pod şi cu copac care oferă umbră, unde se pot odihni cele 2 animăluţe - ursul Bo și broasca Nils. Jucăria de apă mai conţine un tobogan de munte, poduri, barcă şi un vapor cu container. Copii nu numai că se vor distra cu această jucărie de la vârsta de 3 ani, dar vor putea învăţa şi principiile de funcţionare fizică al apei.

Asamblarea jucăriei de apă pentru copii cu cuplaje şi cu garniturile din cauciuc este foarte simplă, nu picură, deci apa va rămâne în sistemul de canalizare şi nu va ieşi din acesta. Este fabricat din plastic rezistent şi inociv asupra mediului. Copii, în timpul jocului cu pista de apă, vor putea observa mişcarea vapoarelor, cum coboară aceştia pe tobogan, fluxul apei pe roţile de apă prin pompă şi cum se face plină de apă balta de munte sau ecluza. Cu ajutorul pompei de apă, se va umple compartimentul cu apă, ca şi într-o ecluză adevărată. Din ecluza ridicată, prin ridicarea unui perete, apa şi vapoarele pot deja porni pe drumul lor plină de aventură, jos pe un tobogan direct în sistemul de canalizare.

Pista de apă va fi mulţi ani un joc interesant pentru copii, şi copii de vârstă mai mici vor moşteni această jucărie cu mare bucurie. Sistemul de canalizare AquaPlay se poate lărgi şi reconstrui. Produsele AquaPlay pot fi combinate între ele chiar şi după propriile imaginaţii. Prin combinarea numeroaselor accesorii, copii vor putea construi un sistem uriaş de canalizare, care va oferi lor multe oportunităţi pentru o distracţie lungă. Accesoriile pot fi folosite în mai multe feluri. AquaPlay va dezvolta şi fantezia copiilor. Întreaga înălţime a jucăriei de apă cu peştera de munte este 35 cm, iar dimensiunile sunt 126*8*35 cm.

Copii vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acestuia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele vor porni la drum. Cu această pistă de apă copii se pot juca oriunde, în casă sau în grădină, datorită sigiliului de calitate al acesteia. Pompa de apă se poate cumpăra şi ca un accesoriu, astfel încât fiecare copil să aibă o pompă de apă proprie, pentru un joc mult mai interesant. Cu un sistem de apă se va putea şi mai mulţi copii în acelaş timp. În fiecare set de jucărie de apă se află o descriere educativă. Jucăria de apă AquaPlay este uşor de montat, iar datorită garniturii de calitate acesta va sta puternic.

AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care ascunde produse din plastic inociv asupra sănătăţii şi sunt reciclabile. Produsul are 3 ani de garanţie, care este o dovadă pentru calitatea înaltă. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni126*88*35 cm
Inaltimea produsului35 cm
Dimensiunile ambalajului80*56*54 cm
Lungime intreaga126 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,1 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...