Pistă de apă Mountain Lake AquaPlay cu peşteră de munte, tobogan şi 3 bărci cu pânză de la 3 ani

Detalii privind produsul

Setul de jocuri AquaPlay,  conţine 2 jocuri perfect compatibile şi distractive. Setul conţine o pistă de apă AquaPlay Mountain Lake cu un bârlog de munte şi 3 bărci cu pânză AquaPlay. Setul de jucării la preţ avantajos nu va oferi bucurie doar copiilor, dar şi portofelului dumnevoastră. Pregătiţi-vă de cea mai mare aventură cu pista de apă AquaPlay Mountain Lake cu pistă de apă. Setul de barcă de pânză este compatibil cu sistemul de canal.

Pista de apă, AquaPlay Mountain Lake cu bârlog în munte şi 2 figurine

Pista de apă, AquaPlay Mountain Lake este o pistă fantastică de apă cu un bârlog, care se află în partea de mijloc a pistei de apă. Este vorba despre un munte înălţat cu bârlog şi ecluză. Pe stâncă este formată o ecluză , prin care apa va curge într-un mod mecanic cu ajutorul pompei de apă. Astfel se va forma un lac în munte cu pod şi copaci, care ţin umbră celor 3 animale, care se odihnesc-ursul Bo și broasca Nils. Jucăria de apă mai conţine şi un tobogan minunat de munte, poduri, barcă și o navă cu container.

Cămara se va umple cu ajutorul pompei de apă exact așa ca într-un adevărat rezervor de apă. Prin ridicarea barajului, apa din ecluză  poate fi lăsată să se scurgă și astfel vapoarele își vor începe drumul lor aventuros pe tobogan spre sistemul de canalizare. Înălţimea totală a jucăriei este de 35 cm, mărimea acesteia este de 126*8*35 cm. Copii nu numai că se vor distra cu jucăria începând de la vârsta de 3 ani, dar ei vor și învăţa principiile fizice de funcționare ale apei. Montarea jucăriei cu apă este uşoară cu accesoriile, iar cu izolaţia de cauciuc apa din sistemul de canalizare nu se va scurge.  

Jucăria a fost fabricată din material de plastic rezistent şi nedăunător mediului. În timpul jocului cu pista de apă, copii vor putea observa mişcarea vapoarelor și anume cum alunecă acestea pe tobogan, de asemenea ei vor observa debitul de apă prin roata de apă şi prin pompă, sau vor putea observa cum se umple cu apă lacul de munte sau ecluza. Pista de apă, Aqua Play se poate extinde și reconstrui. Produsele AquaPlay se combina împreună, fie le combină copii prin ideile lor.

Bărci cu pânze pentru copii AquaPlay Regatta

Barca cu pânză pentru copii, AquaPlay Regatta este o barcă minunată cu pânză, care va face ca fiecare pistă de apă să fie mai interesantă. Mărimea bărcii cu pânză Regatta este de 11*8*10 cm şi aceasta este o jucărie potrivită pentru copii de la 3 ani. Barca cu pânză face mai veselă și baia de seară, dar totodată aceasta le va oferi copiilor multe momente distractive şi în piscină. Setul conţine 3 bărci cu pânză în culorile albastru, roşu, galben.

Caracteristicile setului

  • pistă de apă cu bârlog
  • pompă de apă pentru presiunea apei
  • animale de jucărie, 3 bărci compatibile cu pânză
  • s-a fabricat în germania ş a fost proiectat în Suedia

AquaPlay este o companie de renume care se ocupă de producerea de jocuri interesante de apă. AquaPlay AquaPlay a fost proiectat în Suedia și fabricat în Germania. AquaPlay este o pistă unică de apă din Suedia. Copiii se vor familiariza cu proprietățile fizice ale apei prin jocul AquaPlay, au propria lor pompă de apă și sistem de canal.AquaPlay conține o multitudine de accesorii pe care exploaratorii dumnevoastră mici le vor puta analiza: bazele de înot și scufundări, funcționarea pompei de apă și a morii de apă, metoda de asamblare şi dezvoltarea sistemului de canal.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni126*88*35 cm
Inaltimea produsului35 cm
Dimensiunile ambalajului80*56*54 cm
Lungime intreaga126 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,1 kg
Culoareaalbastru
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...