Pistă de apă Mountain Lake AquaPlay cu bârlog de munte, cu tobogan, cu baraj şi cu 2 figurine

Detalii privind produsul

Pista de apă, AquaPlay Mountain Lake este o pistă fantastică de apă cu un bârlog, care se află în partea de mijloc a pistei de apă. Este vorba despre un munte înălţat cu bârlog şi ecluză. Pe stâncă este formată o ecluză , prin care apa va curge într-un mod mecanic cu ajutorul pompei de apă. Astfel se va forma un lac în munte cu pod şi copaci, care ţin umbră celor 2 animale, care se odihnesc-ursul Bo și broasca Nils. Jucăria de apă mai conţine şi un tobogan minunat de munte, poduri, barcă și o navă cu container. Cămara se va umple cu ajutorul pompei de apă exact așa ca într-un adevărat rezervor de apă. Prin ridicarea barajului, apa din ecluză  poate fi lăsată să se scurgă și astfel vapoarele își vor începe drumul lor aventuros pe tobogan spre sistemul de canalizare. Înălţimea totală a jucăriei este de 35 cm, mărimea acesteia este de 126*8*35 cm.

Copii nu numai că se vor distra cu jucăria începând de la vârsta de 3 ani, dar ei vor și învăţa principiile fizice de funcționare ale apei. Montarea jucăriei cu apă este uşoară cu accesoriile, iar cu izolaţia de cauciuc apa din sistemul de canalizare nu se va scurge. Jucăria a fost fabricată din material de plastic rezistent şi nedăunător mediului. În timpul jocului cu pista de apă, copii vor putea observa mişcarea vapoarelor și anume cum alunecă acestea pe tobogan, de asemenea ei vor observa debitul de apă prin roata de apă şi prin pompă, sau vor putea observa cum se umple cu apă lacul de munte sau ecluza. Pista de apă, Aqua Play se poate extinde și reconstrui. Produsele AquaPlay se combina împreună, fie le combină copii prin ideile lor. Copiii pot crea, de asemenea, un sistem de canal uriaș cu multe accesorii care le oferă numeroase posibilități de divertisment pentru un timp îndelungat.

AquaPlay stimulează, de asemenea, fantezia și creativitatea copilului.Copii se familiarizează cu proprietățile fizice ale apei, ca de exemplu cu fluxul acesteia, cu aspirarea și totodată vor învăța cum se folosesc ecluzele prin care vehiculele pornesc la drum. Datorită garniturii de calitate cu această pistă cu apă vă puteți juca oriunde în casă şi în grădină. Pompa de apă pentru jucăria de apă poate fi de asemenea achiziționată ca o componentă, astfel încât fiecare copilaş să aibă propria pompă de apă pentru o joacă mai distractivă şi mai veselă. Cu un astfel de sistem de canal şi mai mulţi copii se vor juca în comun.În fiecare set de apă se află o descriere educativă. Asamblarea jucăriei cu apă este uşoară şi datorită garniturii de calitate va rezista puternic.

AquaPlay este o marcă fabricată în Germania și aceasta include produse fabricate din plastic, nedăunătoare sănătăţii și reciclabile. Produsele au o garanţie de 3 ani, ceea ce reprezintă o dovadă clară a calității înalte. Sistemul original de canal AquaPlay provine din Suedia. Din 1977 copii s-au bucurat de oportunitățile oferite de sistemul de canal AquaPlay. Această jucărie va fi apreciată de părinți și educatori, deoarece aceasta este o jucărie educativă de apă care este valoroasă şi de înaltă calitate. Î

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni126*8*35 cm
Inaltimea produsului35 cm
Dimensiunile ambalajului51*28*52 cm
Lungime intreaga126 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,1 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...