Pistă de apă Megabridge AquaPlay cu căpitanul Bo, cu ecluză, pompă de apă şi un pod mare

Detalii privind produsul

Pista de apă AquaPlay MegaBridge este o pistă fantastică de apă pentru fiecare copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Din acest joc fac parte următoarele accesorii: Căpitanul Bo - un ursuleț zâmbitor, moară de apă, pompă de apă, rezervor, mașinuță, navă container, macara pentru mutarea marfei și un pod mare. Prin pompa de apă curge apa în sistemul de canalizare în partea inferioară al ecluzei, care se poate trage sus, astfel vaporul îşi poate continua drumul. De îndată ce copilul își construiește pista, pune apă în ea, iar jocul poate începe. Pompa de apă poate fi cumpărată drept accesoriu de schimb, astfel fiecare copil va avea propri lui pompă de apă. Înălțimea totală a jocului acvatic este de 22 cm, mărimile acestuia sunt 105*120*22 cm.

Cu pista de apă se pot juca mai mulți copii. Detaliul interesant al acestui joc acvatic este podul înalt MegaBridge, pe care se poate plimba mașinuța. Amănuntele bine gândite şi numeroasele oportunităţi pentru jucat cu jucăria AquaPlay, acesta va deveni jucăria favorită al fiecărui copil. Este fabricat din plastic rzistent și ecologic. Asamblarea jucăriei de apă pentru copii cu cuplaje şi cu garniturile din cauciuc este foarte simplă, nu picură, deci apa va rămâne în sistemul de canalizare şi nu va ieşi din acesta. Sistemul de canalizare AquaPlay se poate lărgi şi reconstrui. Accesoriile pot fi folosite în mai multe feluri. AquaPlay dezvoltă fantezia copiilor.

Copii prin jucatul cu pista de apă pot analiza mișcarea vaporului, pot muta marfa cu macaraua, pot controla viteza de curgere a apei cu ajutorul morii, iar cu ajutorul pompei de apă plimbă vaporul. Pista de apă va fi mulţi ani un joc interesant pentru copii, şi copii de vârstă mai mici vor moşteni această jucărie cu mare bucurie. Prin această jucărie se dezvoltă gândirea logică, abilităţile fine motorice ale copiilor şi nu în ultimul rând copii vor putea învăţa multe lucruri noi.

 AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care fabrică produse din plastic reciclabil, inociv asupra sănătăţii. Produsul are 3 ani de garanţie, aceasta fiind o dovadă de calitate înaltă. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt.

AquaPlay este cea mai bună marcă suedeză, care are o tradiţie lungă de 40 de ani în producere jucăriilor pentru copii. Copii vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acestuia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele vor porni pe drum. Cu ajutorul pompei de apă, se va umple compartimentul cu apă, ca şi într-o ecluză adevărată. Rezervorul se poate demonta cu ajutorul unui perete. Produsele AquaPlay pot fi combinate între ele chiar şi după propriile imaginaţii. Copii vor putea face şi un sistem de canalizare uriaşă cu numeroase accesorii cum ar fi de exemplu maşinuţa, vapoarele, animăluţele vesel, care oferă multe oportunităţi pentru o distracţie lungă. Cu această pistă de apă copii se pot juca oriunde, în casă sau în grădină, datorită sigiliului de calitate al acesteia.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni105*120*22 cm
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului52*22*44 cm
Lungime intreaga120 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,6 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...