Pistă de apă AquaPlay LockBox în valiză cu ecluză, vapoare şi bărci cu figurine de la 3 ani

Detalii privind produsul

Setul AquaPlay conţine jucării fantastice cu, care distracţia în grădină va fi mai distractivă, iar acesta conţine: pistă de apă AquaPlay LockBox în valiză şi set de vapoare cu hipopotamul şi căpitanul urs Bo. Copilaşul dumneavoastră va putea duce oriunde cu el jucăria AquaPlay LockBox, deoarece aceasta se poate transporta într-un mod practic. Jucăria este potrivită pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani şi este un cadou potrivit atât pentru fetele, cât și pentru băieţii mici. Pista de apă LockBox este compatibilă cu vapoarele. Setul, la un preţ avantajos, este potrivit pentru joaca în comun a mai multor copii.

Pistă de apă pentru copii AquaPlay LockBox în valiză cu hipopotamul Wilma 

Pista de apă, AquaPlay LockBox este o jucărie splendidă de apă cu, care copii nu numai că se vor simţi extraordinar, ci vor și putea învăţa multe noutăţi. Puteţi asambla pista de apă, o puteţi umple cu apă şi distracția poate să înceapă. Aceasta este ideală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 7 ani. LockBox conţine numeroase accesorii unice și anume: figurina hipopotam Wilma, moara de apă, vaporul cu, container, maşinuţa, macaraua pentru mutarea mărfii şi o ecluză cu pompă de apă. Apa curge prin pompa de apă din sistemul de canale în partea inferioară a ecluzei, care se poate trage sus și astfel vaporul îşi poate continua drumul.

Avantajul jucăriei AquaPlay LockBox este că, aceasta este într-o valiză mare, pe care copii o pot închide  cu uşurinţă şi o pot duce oriunde vor ei. Aceasta s-a fabricat din plastic rezistent şi nedăunător pentru mediu. În timpul jocului cu pista de apă copii vor putea observa mişcarea vapoarelor, debitul de apă în moară şi în pompa de apă și de asemenea ei vor observa cum se umple ecluza şi cum macaraua transportă marfa. Înălţimea sistemului de canale este 22 cm, iar dimensiunile sunt 85*65*22 cm.

Pista de apă va fi pentru mulți ani o jucărie interesantă pentru copii, iar copii mai mici vor moşteni cu mare bucurie această jucărie. Datorită acestei jucării li-i se dezvoltă copiilor gândirea logică, abilităţile motorice fine şi nu în ultimul rând copii vor putea învăţa multe lucruri noi.Copii vor face cunoştinţă cu, caracteristicile fizice ale apei, ca de exemplu cu fluxul acesteia, cu aspirarea și totodată vor învăța cum se folosesc ecluzele prin care vehiculele pornesc la drum. Compartimentul de apă se va umple cu ajutorul pompei de apă ca într-o ecluză adevărată. Compartimentul se poate goli prin demontarea peretelui.

Vapoare cu containere şi bărci cu motor AquaPlay cu hipopotam şi urs 7 bucăţi (compatibil cu Duplo)

Setul AquaPlay conţine accesorii minunate pentru pista de apă AquaPlay. Setul conţine: o maşină, care se poate deplasa atât pe uscat, cât şi pe apă, 2 vapoare cu containere, 1 cargobot cu container, 1 barcă cu motor de culoare roşie şi un feribot. Desigur că pachetul conţine figurinele favorite și anume cele cu, căpitanul urs Bo şi hipopotamul Wilma. Bo şi Wilma îşi vor putea începe drumul aventuros pe pista de apă, AquaPlay în 4 vapoare diferite.

Caracteristicile setului

  • pistă de apă în valiză, jucărie cu animale 
  • pompă de apă pentru presiunea apei
  • s-a fabricat în Germania ş a fost proiectat în Suedia
  • compatibil cu mijloace de transport

AquaPlay este o companie de renume care se ocupă de producerea de jocuri interesante de apă. AquaPlay AquaPlay a fost proiectat în Suedia și fabricat în Germania. AquaPlay este o pistă unică de apă din Suedia. Copiii se vor familiariza cu proprietățile fizice ale apei prin jocul AquaPlay, au propria lor pompă de apă și sistem de canal.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni85*65*22 cm
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului74*52*44 cm
Lungime intreaga85 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,9 kg
Culoareaalbastru
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...