Pistă de apă AquaPlay Lock Box în valiză cu hipopotamul Wilma şi cu baraj și pompă de apă de la 3 ani

Detalii privind produsul

Pista de apă AquaPlay Lock Box este o jucărie portabilă, care va fi adorată de toți copii de la vârsta de 3 ani. Pista de apă AquaPlay reflectă cea mai înaltă calitate suedeză. Sistemul acvatic conține pompa de apă favorită cu baraj, port pentru macara pentru încărcarea mărfurilor, navă container, mașinuță și o moară acvatică pentru turbionare. Fără probleme, cu această pistă se poate juca un sau mai mulți copii. Avantajul acestei jucării este că se poate plia în forma unei serviete. Prichindelul dvs. își poate lua jucăria cu el în excursie sau în vacanță și nu se va plictisi nicodată de ea. Dimensiunile pistei de apă sunt 85*65*22 cm, înălțimea totală este de 22 cm. 

Asamblarea jucăriei de apă pentru copii cu cuplaje şi cu garniturile din cauciuc este foarte simplă, nu picură, deci apa va rămâne în sistemul de canalizare şi nu va ieşi din acesta. Copii, în timpul jocului cu pista de apă, vor putea observa mişcarea vapoarelor, fluxul apei pe moara de apă şi pe pompa de apă, cum se face plin ecluza şi cum mişcă macaraua marfa. Sistemul de canalizare AquaPlay se poate lărgi şi reconstrui. Accesoriile pot fi folosite în mai multe feluri. Copii pot forma o pistă lungă de apă plină cu vapoare, mașinuțe, bărci, feriboturi sau animale de companie. Depinde de dvs., câte accesorii cu prețuri favorabile veți cumpăra. 

Datorită numeroaselor accesorii, care pot fi folosite în mai multe feluri, AquaPlay stimulează creativitatea și fantezia copiilor.  Copii vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acestuia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele vor porni pe drum. Copii se pot juca cu pista de apă oriunde, în apartament sau grădină, pa nu picură din ea datorită garniturilor de cauciuc. Pompa de apă poate fi cumpărată ca piesă de schimb, astfel încât fiecare copi să aibă propria lui pompă, În fiecare ambalaj al acestui joc puteți găsi și descrierea educativă. 

Jucăria AquaPlay este proiectată în Suedia, produsă în Germania - altfel spus, este o jucărie minunată. AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care ascunde produse din plastic inociv asupra sănătăţii şi sunt reciclabile. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni85*65*22 cm
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului51*18*44 cm
Lungime intreaga85 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,9 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...