Pistă de apă AquaPlay Adventure Land aventuri sub cascadă cu 2 figurine în turnul de munte și cu tun de apă

Detalii privind produsul

Pista de apă Adventure Land din atelierul producătorului AquaPlay este o jucărie excepțională pentru băieții și fetițele de la vârsta de 3 ani. Pista modernă de apă conține doi marinari foarte curajoși, căpitanul urs Bo și crocodilul Swen, care trec sistemul aventuros de canal pe 2 bărci confortabile. Pe cei doi marinari îi așteaptă lacul de munte cu cascadă, pe care îl pot porni într-un mod mecanic prin ridicarea ecluzei. Cel mai înalt punct al turnului este un tobogan barcă prin care bărcile pot aluneca înapoi în sistemul de canal. La tobogan drumul duce prin lift-de barcă practic. Cu ajutorul morii de apă, copii vor avea posibilitatea să regleze puterea curgerii apei și viteza direcției de mers a bărcilor.Marinarilor curajoși le va croi drumul printr-un bârlog misterios și în jurul unei insule periculoase, în timp ce trebuie să acorde o atenție mare la tunul de apă sub care se află locul secret de ascunziș al piraților. 

Asamblarea pistei de apă pentru copii este ușoară cu elemente complementare și izolației de cauciuc, nu se scurge așadar apa rămâne în sistemul de canal și nu curge afară. Cu pista de apă se pot juca oriunde în locuință și de asemenea în grădină datorită sigiliului de calitate. Aceasta s-a fabricat din material de plastic durabil și nedăunător naturii. În timpul jocului cu pista de apă copii pot observa mișcarea bărcilor, cum alunecă pe tobogan, fluxul apei pe roata de apă, îmbracă rolul de marinar și pirați mici. Sistemul de canal AquaPlay se poate extinde și reconstrui. Produsele AquaPlay se pot combina unul cu celălalt formând chiar și pe baza imaginației proprii. Copii pot forma și un sistem uriaș de canal cu numeroasele accesorii, care oferă multă posibilitate pentru distracția îndelungată. Dimensiunile pistei de apă sunt de 138*88*47 cm. 

AquaPlay este o marcă fabricată în Germania, care ascunde produse fabricate din material de plastic nedăunător sănătății, reciclabil. Produsele au o garanție de 3 ani, care este o dovadă clară pentru calitatea înaltă. AquaPlay este un sistem original de canal, care provine din Suedia. Deja din 1977 copii se bucură de posibilitățile date de sistemul de canal AquaPlay. Această jucărie o vor aprecia și părinții și educatorii, deoarece este o jucărie de apă educativă valoroasă, cu standarde înalte. 

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni138*88*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Dimensiunile ambalajului28*52*51 cm
Lungime intreaga138 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,8 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...